Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akivel online egymásra vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel online egymásra vagyunk hangolódva, azzal ez élőben is meglesz?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel online, de csak 1-2 hét múlva fogunk csak tudni találkozni. Viszont így nagyon sokat beszélünk, tudjátok olyan, amikor természetesen jön az egész és órákig beszélgettek akármiről. De most félek, hogy élőben esetleg csalódás lesz :D Van valakinek tapasztalata hasonló helyzetről? Hogy alakul az ilyesmi általában?

22/L

2018. júl. 15. 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az majd akkor dől el, amikor találkoztok. Te most egy fiktív személyhez kötődsz, akit a fejedben kialakítottál arról, akivel beszélgetsz. Amikor találkoztok, majd kiderül, hogy a benned kialakult kép és a valóság egybeesik-e.
2018. júl. 15. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, megvolt élőben is és össze is jöttünk. De olyanok is voltak, akikkel szintén megvolt az egymásra hangolódás online, de mikor találkozót egyeztettünk volna, mindig akadt valami kifogás.
2018. júl. 15. 10:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Felesleges 1-2 hétig beszélgetni online, én volt akivel 10 mondat váltása után találkoztam, mert úgyis a személyes találkozás dönt. Ha élőben esetleg nem fog annyira tetszeni mint képeken (vagy te neki), akkor hiába volt az egész.
2018. júl. 15. 10:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Találkozzatok minél hamarabb.
2018. júl. 15. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim alapján igen, egymásra lesztek hangolva élőben is. Viszont ezernyi más buktató van...
2018. júl. 15. 11:17
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem elég sok tapasztalatom van ezen a téren, én szinte csak online ismerkedtem és több kapcsolatom is volt már így, randim meg még több. :D Igazából mindegyik kapcsolat/ ismerkedés más volt nyilván. De nekem is hasonló volt mindegyikkel, rengeteget beszéltünk, és átlag 2 hét alatt jött össze a találkozó. Nos, akármilyen jól "egymásra voltunk hangolva" a neten, élőben először szokatlan volt a szituáció. Előtte csak képen láttuk egymást. Ha csak neten ismersz valakit, akkor, mint ahogy előttem is mondták, nem az igazi embert ismered meg, hanem kialakítasz róla egy képet, mondjuk az írási stílusa alapján, de nem látsz hozzá se arcot, se hangot, se testbeszédet, ergo nonverbális kommunikációt. Az meg a másik, hogy a neten mindenki sokkal bátrabb, mint élőben. :P Először szerintem tuti, hogy kicsit feszengeni fogtok, kicsi az esély rá, hogy rögtön ott folytatjátok, ahol a neten abbahagyjátok. Viszont ha feloldódtok, és szimpik vagytok egymásnak élőben is, akkor már nem lesz gond. :) Előfordulhat, hogy első tali nem úgy sül el, ahogy vártátok. Nekem az a tapasztalatom, illetve az elvem, hogy 1 tali után még nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy lehet-e kapcsolat belőle, vagy sem. Pláne, mivel a net alapján kialakul egy elképzelés, egy elvárás, aminek nem is lehet megfelelni. Szóval ha mondjuk azért "csalódsz" mert esetleg nem egyezik 100%ra az előzetes elképzeléseddel (ami szinte tuti, hogy így lesz), akkor sem kell azt leszűrni, hogy "oh, akkor az egész csak illúzió volt". Arra kell törekedni, hogy élőben megismerjétek egymást, mert az a valóság. Ha neten annyira jól megvagytok, akkor idő kérdése és élőben is eljuttok arra a szintre, kinél hamarabb van ez, kinél később. Persze olyan is előfordul, hogy már az első talin látszik, hogy ti nagyon nem passzoltok, akkor nem biztos, hogy kell erőltetni. 24/N
2018. júl. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!