Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemzet lányai a legromantikusabbak?
Én ezt értékelném a férjemtől, nem 3. alkalommal egy vadidegentől. Mert pont nem az a típus vagyok, aki azonnal tud dugni akárkivel.
Meg nem az elején kell a romantika, mikor még hajt, hogy pucéran lásd, szerintem a romantika pont akkor lesz az igazi, miután együtt vagyunk 10-20-30 évet. Hisz akkor ismered a másikat.
Pl. ha most valakivel ismerkednék, és venne egy nagy csokor rózsát, nagyon klisének találnám. Ez nem nekem szólna, hisz nem tudja, mi a kedvenc virágom. A párom bambuszt venne, mert hetekkel ezelőtt láttam egyet, és azóta azt akarok.
Tehát nem az a romantikus, amit ÉN kitalálok neked, hanem amiről tudom, hogy NEKED tetszik.
ROMAntikus :)
Nemzet nev alaapjan erre tippelnek de kicsi eselyet latom.
A harmas valaszolo holgynel a pont, te kerdezo azert akarsz romantikazni, mert vaj van a fuled mogott. Ez lehet eleg sok minden, pl szexualis frusztracio, (mert annyira izgulsz az elso alkalommal, hogy nem all fel, hogy inkabb megbelyegezed azt aki viszont szereti) onbizalom, onertekelesi problema, (mert te nem vagy eleg a lanynak, ezert leakarod kenyereni, viraggal, vacsoraval, apro ajandekokkal) hirtelen ez a ketto jutott eszembe.
Az igazi romantika, az ott kezdodik, mikor mar x eve egyutt vagytok. De meg akarod hoditani ujra meg ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!