Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, taszítana titeket egy ilyen személyiségű nő?
Alapvetően kedves vagyok az emberekkel, mosolygós, önzetlen gesztusaim is vannak, viszont ezek nagy része csupán a külvilágnak szól, hogy ne tartsanak bunkónak.
De aki mélyebben megismer, az tudja, hogy bizonyos dolgokat/embereket/szokásokat eléggé elítélek, valamint nehezen alkalmazkodom másokhoz, öntörvényű vagyok.
Eléggé racionális vagyok a szerelemben, nem vagyok ez a nagyon romantikus, bújós, nyálas fajta. Természetesen szoktam olyanokat, hogy pl. meglepem valamivel a másikat, vagy sütök-főzök neki, vagy írok neki egy szép levelet, stb, de nem igénylem a folyamatos törődést és a bókolást. Szeretek egyedül lenni, és fontos számomra a saját életem is.
Összefoglalva tehát, nehezen engedek közel magamhoz másokat, nehezemre esik sokszor az intimitás és a törődés kimutatása.
Számotokra ez milyen lenne?
23N
Jaj. Nehogy már megdicsérjünk, hogy nem ordítasz az utcán másokkal, mert épp utadban vannak. :D Képzeld, a legtöbb ember nem szeret sorban állni egy hivatalban, mégse lökdösi fel maga előtt a többieket. De örvendetes azért, hogy megtanultad a társadalomban való létezés legalapvetőbb szabályát.
Túl sokat foglalmozol magaddal. Semmi különös nincs benned, rajtad kívül még vagy 500 millió nő ilyen.
Mióta volt "szerencsém" ilyenhez a korosztályodból nem is olyan rég, engem borzasztóan taszít. De nincs jelentősége.
31/f
Nekem szimpatikus, ha valaki igyekszik kiismerni magát.
Gondolom nem valami szeretdús környezetben nevelkedtél, az érzelem léte, vagy kimutatása sem gyengeség.
Szerintem kiváló, én is ilyen vagyok.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!