Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nálatok kizáró ok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok kizáró ok, ha egy nőnek (25 év alatt) volt már abortusza?

Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 21:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
37%

Ez bizonyítaná, hogy nem egy valláskárosult, úgyhogy igen.

Persze azokat a férfiakat senki se vonja felelősségre, akik nem képesek normálisan gumit használni, vagy észreveszik, hogy elszakadt, de nem szólnak. Vagy pükhendiek és nem is akarnak gumit használni egyáltalán.

2018. júl. 11. 17:21
 22/29 anonim ***** válasza:
10%
Az a durva drágáim, hogy ha valakit megerőszakolnak is, az a gyerek akkor is az ő gyereke a testében, aki semmiről sem tehet. Én nem tehetek az apám bűneiről. Ha megerőszakolnának, akkor is megtartanám a gyerekemet.
2018. júl. 11. 18:56
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
Akkor ne recskázzatok, mert az kb ugyanolyan "gyerekgyilkosság".
2018. júl. 11. 20:59
 24/29 anonim ***** válasza:
55%
Itt az élő példa rá hogy a nőnek mindent szabad. Ha kefélget eszetlenül az nembaj, de ha egy elkseredett férfi elmegy egyszer prostituálthoz, az már halálos bűn.
2018. júl. 11. 21:55
 25/29 anonim ***** válasza:
45%

A prostihoz járás azért nem jó, mert valószínűleg elkapsz valamit és utána normális nő már nem fog veled szexelni. Ha egy numeráért kockáztatod, hogy elkapsz egy gyógyíthatatlan nemi betegséget, hát hajrá, de ne várd, hogy normális nő ezt tolerálni fogja.

Az abortusz meg semmi, joga van a petesejtjeivel azt csinálni a nő, amit akar.

2018. júl. 11. 23:24
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
Ennyi erővel nekem meg jogom van a farkammal azt csinálni amit akarok.
2018. júl. 11. 23:34
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
Mert a nő nem szedhet össze akármit, amit a jóképű Banderassal szed össze aki minden nap 10 nőt húz meg óvszer nélkül és abból nyolcat felcsinál.
2018. júl. 11. 23:36
 28/29 anonim ***** válasza:

# 26

Ki állította, hogy nincs jogod?

2018. júl. 12. 01:41
 29/29 anonim ***** válasza:
35%
Jaguár én meg megfigyeltem, hogy nem vagy százas. Elárulok neked egy titkot. Nem csak én vagyok egyedül 68%-os és még azt is elmondanám, hogy ez a szám folyamatosan változik. Szóval mielőtt ostobaságokat írsz (szokásodhoz híven) légy oly kedves és fogd be a pofád 😊
2018. júl. 12. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!