Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 közötti férfiak! El tudnátok képzelni kapcsolatot (nem csak szexet) 4-5 évvel idősebb nővel? Hogyan viselkedtek a nővel, aki tetszik nektek? Miből lehet látni?
@15: Értelemszerűen előbb kiderítem, hogy van-e valakije vagy egyáltalán hányadán áll a férfiakkal. Ha azt látom, hogy zöld a pálya, akkor pedig megpróbálok közelebb kerülni hozzá.
Az illető egy munkatárs vagy ismerős? Egyébként ha tetszel neki és nincs, ami visszatartsa (se külső se belső tényező), akkor jó eséllyel próbálkozni fog. Másrészt úgy gondolom, hogy te is tehetsz a dologért; ha mást nem, legalább éreztesd vele, hogy tetszik neked.
Én ugyan a nő vagyok, de válaszolok.
Férjem 34 múlt, én idén leszek 40.
9. éve vagyunk együtt, ne kelljen számolgatnod: én a 32.-ben voltam, ő 26.-ban megismerkedésünkkor.
Engem elején zavart a korkülönbség, nem igazán vettem komolyan az egészet, viszont ő az a habitusú ember, aki maga is komolyabb természetű, szóval kialakult 😊. Hogy hogyan viselkedett?, imádott engem, ezt nem lehet nem észrevenni.
Egyébként pedig szerintem úgy viselkedett, mint ahogy akármelyik másik nővel viselkedett volna, ha szerelmes lesz belé -én szintúgy. Nem hiszem, hogy ennek megítélésében számítana a kor.
Ma sem érzem a korkülönbséget egyáltalán; jó férj, jó apa, családcentrikus, megvan mindenünk.
Sőt, ami azt illeti, azt sem érzem mellette, hogy annyi idős vagyok, amennyi :D. Lehet azért, mert fiatalabb nálam, hozzáidomulok + kicsi gyerekeink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!