Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja az emberek többsége rossznak a friendzonet?

Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom hogy mennyire rossz hogy valaki a barátzónában ragad, de én nem értem, mitől rosszabb az ha valaki legalább barátságban van egy csajjal, mintha semmi nincs köztük. Meg aztán, barátságból még bármi lehet.

2018. júl. 9. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mi a bajom az a barátzonával?Az h van elég barátom és egyiknél sincsenek zónák vagy kategoriák...Sajnos a barát listám meg telt szal ha legyünk csak barátok...annyira nem vagy jó h az időmet ilyen fszságokra fecséreljem.inkább a cimborák mint ingyen segítség mert "juj mi most barátok vagyunk mert értékesnek annyira értékes vagyok ,h ne elküldjenek a halálba..de azért inkább valami vad kannal lesz az illető.)akkor majd a kanod megoldja a problémáid te meg tegyél engem a barátzonába én meg téged teszlek a tiltottak zonájába :D

Látod kérdező egy kis őszinteség és máris jobb :)Ha játszmákat akarnak velem játszani szintén tiltó lista.De én ezzel is kezdem az ismerkedést a szabályok :D mindig vannak írott és íratlan szabályok én jobb szeretem kimondani és letisztázni.Amúgy semmi extára nem kell gondolni..pont h inkább az extrák kiszűréséról.

2018. júl. 9. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem vannak szép barátságaim nőkkel.

Ez a friedzone ez szerintem nem a barátságról szól igazából, hanem arról, hogy valaki nem barátságot akar és barát. És ez nem jó neki nyilván.

2018. júl. 10. 08:21
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy fura, akik nem élvezik nők társaságát, ha nem dugnak.
2018. júl. 10. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Soha nem foglalkozom semmiféle közhellyel és sztereotípiával. Az embernek nem kellene saját magát azonosítania csak egy testtel, amelyik mibenlétét az határozza csak meg, hogy mit visel a lába között.

Lelkek vagyunk. A lelkek pedig nem csak szexuális alapon kapcsolódhatnak. Ezerféle szint létezik az ismerőstől a haveron át a barátig és soha nem volt előírva, hogy két ember lelki kapcsolatát át kellene járnia a szexualitásnak.

Van nekem olyan nőbarátom (énffi) aki csinos, jól néz ki, ő is jókiállású fickónak tart, mindezek ellenére sosem volt köztünk kémia és meg is beszéltük, hogy pont előny ez, hiszen lelkiekben annyira egy húron pendülünk, hogy mondhatni a szex beszennyezné a kapcsolatunk tisztaságát. Pedig én egyedülálló vagyok, ő édesanya két szép gyerekkel, akiket úgy szeretek, mintha unokahúg unokaöccs lennének, ráadásul a hölgynek döglődik a házassága. Tehát szinte kész lenne a recept a nofriendzone-ba átlépésnek, de egyikünk sem akarja. De barátilag viszont talán a legbizalmasabbjai vagyunk egymásnak. Kölcsönösen.

2018. júl. 20. 08:09
 15/17 anonim ***** válasza:
9 az szép lenne ha az összes nő férfiként nézne rád. Ha van egy barátnőd, azért rádnézhetek ha te vagy pl a bolti eladó? Hozzád szólhatok? Beszrás hogy egyesek mindenkivel dgni akarnak.
2020. júl. 20. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Barátom annyi van mint égen a csillag és percek alatt össze cimborálok bárkivel.Nincs időm viszont olyan dolgokra h egyszer majd talán ha nem jön jobb stb...hülyeségekre.

Nem fogok elájulni attól ,hogy húúú legalább barátok lehetünk...juj de jó nekem...és akár néha megengedni h segítsek neki...nahát micsoda remek kilátások.

Ahogy én látom a freindzone egyenlő a full kihasználással.

2020. júl. 22. 17:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert te az összes ilyen nőt aki tetszik, háremben akarod tartani? Nem az van hogy van EGY, azaz EGY barátnőd, a többi emberrel meg barátságos vagy nemtől függetlenül? Neadjisten segítsz neki néha ha rászorul, vagy ettől leesnek a tökeid? Nem értem ezt miért ekkora mumus hogy emberek segítenek egymásnak, akik egymás közelében vannak vagy megismerkedtek valahogy, ő is gondolom segít, ad tanácsot, utánanéz valaminek ami neked kell, vagy ezek nem számítanak?
2020. júl. 22. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!