Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet változtatni a feminin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet változtatni a feminin jellemen vagy soha NEM lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Eddig minden nőnek az volt a baja hogy nagyon feminin vagyok, érzelmi részen. Pl nagyon lányos a mimikám, stílusom, kéz mozdulataim stb. Ezen nem tudom mennyire lehet változtatni hogy ilyen vagyok hogyan legyek férfias? Próbáltam de egyszerűen nem tudom milyen mozdulatoktól lesz egy férfi férfi
2018. júl. 9. 07:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nah én meg "brutális" mozdulazokat teszek, mély hangom van hozzá, de ez se nyerő. :D
2018. júl. 9. 11:17
 12/15 A kérdező kommentje:
10. Nem volt mellettem apám, de férfi sem
2018. júl. 9. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

Bottal ütném az ilyen anyát, komolyan... A fiúknak férfi példa kell, a lányoknak meg női. Nem értem egy egyedülálló anya miért nem íratja be a gyerekét cserkésznek vagy ilyesminek, hogy egy kicsit magába szívja a férfiasságot.

Kérdező, sok tippet kaptál itt férfiaktól, fogadd meg őket. Tanulj tőlük, legyél közöttük, hidd el,ragadni fog rád a férfiasság. Keress valami jó férfias hobbit és közösséget. Csak ötletelek: hagyományőrző íjászat, túrázás (az a latrinaásós, sátor nélküli fajta, ahol dacolnod kell az elemekkel), vagy bármi, ami igazán igénybe veszi a testedet. Akkor csinálod jól, ha fáj...

Szerintem hasznos lenne, ha nem a négy fal között egyedül próbálnád formálni magadat, hanem egy közösségben. Ez már nem a suli, nem fognak piszkálni a többiek.

2018. júl. 9. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:

"10. Nem volt mellettem apám, de férfi sem"

Ennek tudatában bátran kijelenthető, hogy lehet változtatni.

Tudatosítanod kell az alapfelismeréseket.

Viselkedéseink az ösztönvilágtól eltekintve szerzett/tanult tulajdonságok, előtted női minta volt, jobb híján ebből tudtál építkezni.Ez egy állapot, nem ilyen vagy, ilyen tudsz lenni.Aki fiúnak születik abban mindenkor megvan a potenciál arra, hogy férfivá váljon.Nem kaptál férfi mintát, de most felismerheted, hogy ez a problémád gyökere, így ha dolgozol érte, akkor meghaladhatod.

A gyermekkorodat kell nagyon tudatosan és részletesen megvizsgálnod, ok-okozati összefüggéseket keresve és azonosítva jelenlegi állapotoddal.

Ha kérdéseid vannak írj bátran, szívesen segítek neked.

2018. júl. 9. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Eloszor is ne egyel szojat, mert tele van fitoosztrogenekkel es soyboy leszel, kancsocs, stb. Aztan meg huzzal le a terembe valamilyen funcionalis edzest uzni: kettlebell, crossfit, eroemeles, amit akarsz. Amikor az 5 kilos kalapaccsal pufolod a traktorgumit, az valszeg nem lesz noies. Vagy amikor a 40 kilos kettlebellt lobalod. Ja es amugy meg nezz fel redpillre, meg rationalmalere. Najo mara ennyit tudtam segiteni. Szevasztok.
2018. júl. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!