Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejönnek az esetlennek tűnő nők?
Figyelt kérdés
Szóval az olyanok, akik első benyomásra sem tűnnek határozottnak.
Halkan beszélnek, görnyedten járnak, konzervatívan öltözködnek, kerülik a szemkontaktust, stb.
2018. júl. 8. 11:25
11/14 anonim válasza:
Igen, mert egy megfelelő társsal kinyílhat a rejtett domina-hajlam:).
12/14 anonim válasza:
Nem.
Pontosan az ellenkezője jön be.
13/14 anonim válasza:
Na végre megtudtam miért nem kellett a pasiknak annak ellenére,hogy nem nézek ki rosszul.Csendes visszahúzódó természetem van.Azt azért el tudom dönteni milyen fagyit szertnék,és az ágyban sem vagyok prütyike,de tény,hogy kell egy-kêt alkalom,hogy feloldódnak.Ezt meg általában a pasik már nem várják ki :(
14/14 anonim válasza:
Imádom az esetlen nőket! Nem tudom, miért, de valahogy annyira aranyosak. Ha ez félénkséggel és visszahúzódó személyiséggel párosul, az különösen tetszik. Az egyetlen probléma az, hogy a gátlásaik miatt a kívülálló számára érzéketlennek és közömbösnek tűnhetnek és ez elriaszthatja azokat, akik közeledni próbálnak feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!