Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejönnek az esetlennek tűnő nők?
Figyelt kérdés
Szóval az olyanok, akik első benyomásra sem tűnnek határozottnak.
Halkan beszélnek, görnyedten járnak, konzervatívan öltözködnek, kerülik a szemkontaktust, stb.
2018. júl. 8. 11:25
1/14 anonim válasza:
Nekem nagyon nem. Pedig valamiért az ilyenek mindig megtalálnak, és néha még egyébként szépek is, de belőlem abszolút minden vonzalmat kiöl, ha egy nő ennyire bizonytalan.
2/14 anonim válasza:
Szerintem egy nő tudjon önálló, erős lenni, az a szexi. Az ilyen nőknek az önbizalma nincs rendben.
3/14 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és nem jövök be a férfiaknak.
4/14 peca1000 válasza:
Nem vesződnék velük.
Csak az időmet rabolnák, annyira türelmes már nem vagyok :)
Főleg a szex terén lehetnek nagyon elmaradottak gondolkodásban, vágyakban.
6/14 anonim válasza:
Én ilyen voltam, aztán megváltoztam.
Habár rám inkább a szemkontaktus kerülés és halkan beszélés volt jellemzõ, de sosem jártam görnyedten, fõleg nem öltözködtem konzervatívan.
7/14 anonim válasza:
Igen, bejönnek. Szeretem ha egy nő visszafogodtabb vagy esetlen. Emberileg ők a normálisabb réteg.
8/14 anonim válasza:
A görnyedt járás nem jön be, de amúgy emberileg az ilyen visszafogottabbak jönnek be. Persze csak ha egy idő után képesek megnyílni. Meg azért tudjon már egy döntést meghozni magának,mert attól a falra másznék, ha nem tudna dönteni a vanília és a csokifagyi között... :D
9/14 anonim válasza:
Erre a kérdésre egyértelműen nem a válasz. Senkinek nem jönnek be ezek a tulajdonságok. Ha csak a határozottak szaporodnának legalább kihalnának ezek az esetlen emberi példányok.
10/14 anonim válasza:
#9 Az se baj, ha a magabiztos, de bunkó-idióta típusú emberek szaporodnak, mi?
Szerintem a határozottság nem minden, más jelentõs tulajdonságok is léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!