Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nem vonzó pasik, akik boldogok és elégedettek az életükkel annak ellenére, hogy nap mint nap látniuk kell a szebbnél szebb nőket, akiknél esélyük sincs, hogyan csinálják?
#6 Nem vagyok egy világszépe, de mégsem zavar, sosem sajnáltatom magam, még akkor sem, ha hosszúideig szingli voltam. Nem gondolok arra, hogy nincs esélyem a “nõknél” (többesszám). Ugyan mi a bánatért is kéne esélyem legyen, nem muszáj mindenkinél bevágódni. Ettõl még talán lehet esélyed 1 valakinél, még akkoris ha 100-an elhajtottak a p@csába.
Hosszú ideig szingli voltam, mert nem találtam senkit, aki megfelel, de aztán elõbb-utóbb találkoztam vele, õ a ritka kivétel a sokból.
#8 Ismerem a magadfajta kétségbeesett gázos pasikat:D Még arra is kiakadtok, ha visszautasít egy nõ, akivel nem is akartatok együtt lenni, de fáj az önérzetetelnek:D Le kéne nyugodni és nem csak forgatni a fejed 1000 nõ között és lesni, hogy kinél van esélyed, mint valami húspiacon. A párkapcsolat nem épp ilyen. Pl. Én épp azt szerettem a páromban, hogy nincs kétségbeesetten megindulva, hogy õk akarják és esélye legyen bárkinél. Meg van a magunk kis lelki békéje, már a párkapcsolat elõtt is megvolt, helyén volt az önbecsülésünk a hibáink ellenére is. Engem sosem zavart a tudat, ha nincs esélyem valakinél.
Úgy, hogy egy átlagos nővel vagyok, aki bejön nekem.
Attól még ha megyek az utcán, vagy kocsiban ülve, és látok szép csajokat, megbámulom őket, és arra gondoloj, hogy milyen jó lenne velük lefeküdni, vagy lecserélni rá az asszony.
De jó érzés tölt el a látványuktól, és nem elkeseredett nyavajgás, hogy nekem mièrt nincs ilyen.
Szebbnél szebb nők ? Nos akkor én Japánban élnék sajna nem ott élek.
Az élettel való elégedettség meg egy másik kérdés semmi köze a nőkhöz.
Inkább a zsetonhoz. Bár azon még mindig jót röhögök h valaki azér költ v milyen hobbira mert nincs nője.
Na ja, érted nem azért mert az érdekli ? ÁÁÁÁÁÁÁÁ Dehogy !
30 F
"valami csodálatosból maradok ki"
Felfogásbeli bajok vannak. Az a nő éli a saját életét, semmi közötök egymáshoz, nem maradsz ki "belőle".
Ez olyan, mintha minden szombat este bőgnél, hogy elvesztetted az ötöslottó milliókat.
"valami csodálatosból maradok ki"
Ez alatt azt értem, hogy egy vonzalmon alapuló kapcsolatból. Egy "nekem ennyi jutott" kapcsolat sosem lesz olyan, mintha tényleg vonzódnál a párodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!