Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki hozzám hasonlóan állandóan koppan az első randi után?
"megérint, engedi a kézen fogva sétát (egyénfüggő), ölelést, van, aki a csókot is."
Megértem hogy értetlenül állsz előtte, hogy valaki három nap után közli, a szikra hiányzát, hiszen ha nem érzem az adott férfi iránti vonzódást, akkor a nem fogom meg a kezét, nem engedek ölelést sem csókot, mivel nem vágyom rá.
Szerintem más oka van annak, hogy nem akarnak tőled többet.
N
Vicces. Leírtátok, amit a kérdező várt, hogy pl. nem igényes vagy nem kívánta a másik férfiként. Aztán lepontoztátok, hogy leírtam, hogy gáz az a kommunikációs szint, hogy ehelyett csak a "nincs kémia" szöveget nyomják sokan. Saját magatoknak mondtatok ellent, de sebaj, ez itt megszokott...
De, ugye fordított helyzetben sincs probléma, ha lefekszem egy nővel, aztán lelépek és utólag benyögöm, hogy nem volt kémia?
Azért vagy lepontozva, mert mindig elveted a sulykot. Egyszer találkozni valakivel meg szexelni vele nem ugyanaz a kategória. De szerintem direlt rohansz helybe a lófszért, mert élvezed, hogy háboroghatsz ezen a fiszemfszom pontozáson. :D
#16: Csak próbálok egy kis fényt vinni a sötétségbe, miközben értelmezem a dolgokat :D
A találkozás és a szex között nem feltétlenül van ilyen szinten különbség. Azért egy romantikázás jogosan ébreszthet a másik fél részéről komolyabb érzelmeket, míg egy diszkóból hazavitt nőknél elég vicces, amikor szerelemről kezdenek beszélni.
Jó hát az más. Akit hazavisznek félrészegen a diszkóból, majd megdöngetik, és aztán hiszi, hogy lesz folytatás, az hülye. Egy klasszikus párkeresés más. Ott igazából válogatsz, mint mondjuk egy autószalonban: megnézed alaposan kívülről-belülről, elviszed egy próbakörre, aztán eldöntöd, hogy megveszed-e. Ezen tényleg nincs mit magyarázni.
#12 Nagyon jól megragadta a lényeget. Minek hiteget és tesztel, ha érzi, hogy nincs meg az, ami kell neki? Akkor mondja azt pár mondat után, hogy bocsi, de ennek nincs jövője. Helyette a következő találkozót is megbeszéljük, van, hogy konkrét időpont is van, úgy tűnik, várni fogja, erre a fenti eset fordul elő. Nem egyszer, nem kétszer, sokszor. És amit nem értek, hogy miért mindenki csak azt mondja, hogy hiba van a rendszerben és miért nem azt, hogy mi is az a hiba valójában velem kapcsolatban?!
A kérdésért pedig elnézést, ha valakinek sértettem vele a... bármijét is.
#18 (Már, ha a szokásos randomhozzászólástörlő admin hagyja a számozást): Persze, ez így korrekt. Csak a felállásból elég sokszor van az kihozva, hogyha egy férfi mondja, akkor gázabb. Pl. több női ismerősöm is rázott le már úgy pasit, hogy nincs kémia, aztán nekem elmondták, hogy mi volt a sráccal a gond, de a srácnak már nem akarták megmondani. Amint ezek a lányok hasonló szöveget kaptak egy pasitól, teljes mértékben felháborodtak. Az egyéjszakást azért hoztam szóba, mert férfiaknál az a jellemzőbb lelépés, míg nőknél a "legyünk barátok" vagy "nincs "nincs kémia" szöveg.
Szerintem szimplán mindenki lehetne egyenesebb és őszintébb. Mindjárt kevesebb lenne a társkeresési probléma, az emberek könnyebben felismernék, hogy mit rontanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!