Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te összejönnél egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te összejönnél egy olyan lánnyal aki ezt mondja?

Figyelt kérdés
Bevallom baromira nem vagy az esetem, el nem tudnám képzelni hogy ilyen pasi bejönne de valamiért vonzódók hozzád és nem tudom miért...
2018. júl. 5. 06:57
 1/7 peca1000 ***** válasza:
98%

Én ezt válaszolnám:

Hát téged sem egy iparművész tervezett, de egy patront megérsz, vagy talàn többet is.

Egye fene, próbáljuk meg, hátha! :)

2018. júl. 5. 07:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak ilyennel. Aki megtudta mondani, miért jövök be neki, azzal soha nem lett hosszú életű.
2018. júl. 5. 07:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes
2018. júl. 5. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem. Egy ilyen után én nem tudnám elképzelni, hogy ez egy hosszú távú kapcsolat legyen az ő részéről.
2018. júl. 5. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem. Ez negalazo.

N

2018. júl. 5. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elhitetném vele, hogy kell nekem, jól megdugnám, aztán dobnám a fenébe egy hasonló mondat kíséretében. :D F
2018. júl. 5. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Kizárt. Elhajtanám a francba.
2018. júl. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!