Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te nem féltél/tartottál attól hogy barátnőd a hátad mögött szórja a pénzt vagy nem őszinte veled anyagiak terén?
Amikor már össze koltoztetek.
Kort is 30f
És annyira hüje vagy, hogy 4 év alatt nem jöttél rá, hogy szórja-e a pénzt, vagy spórol? Te bajod.
A túlzott költekezés, és az idős szülők támogatása két külön dolog. Lehet, hogy ti se sokáig lesztek együtt, főleg ha nem tudsz leválni a rosszindulatú anyádról. De a szülei mindig ott lesznek neki.
Mar megint az ostoba reteg.
4 ev alatt nem tudod, hogy baratnonek ketto diplomaja, jol fizeto allasa van, vagy nyoc altalanos es a Mekiben dolgozik,?
Olvastam az előző kérdéseidet is, ezen kattogsz hetek óta. Szerintem 30 éves létedre illene leszakadnod anyuciról és nem hagyni, hogy ilyen szinten beleszóljon az életetekbe.Mi köze hozzá, hogy párodnak mennyi pénze van? Uszítani próbál, te pedig hagyod. Nem lesz jó vége, hidd el sok nő megunja a csesztetést, és inkább lelép, te meg élhetsz egyedül a lakásodban úgy, hogy nem fogod érteni, hogy miért történt, hiszen te csak anyucival beszéled meg a dolgaidat.
A másik pedig, ha ilyen bizalmatlan vagy a barátnőddel szemben, akkor milyen a kapcsolatotok? Nem őszinte, az biztos. Ha együtt éltek, akkor tudnod kellene róla mindent. Egyébként pedig nem hiszem, hogy az anyagiak miatt kellene most aggódnod a legjobban, van a kapcsolatotokban sokkal nagyobb probléma is.
Semmi közöd az ő pénzéhez.
Barátnőmnak is van, nekem is, mert örököltünk-kaptunk, de az az övé, nem turkálok a tárcájában.
Miután összeköltöztünk, közös kassza, és nem, nem herdálja el a pénzt.
Amikor pedig nem volt egy évig munkája, akkor sem herdálta, kb. én szóltam már rá, hogy nyugodtan vegyen magának ruhát, kabátot, ne fagyoskodjon, mert épp neki nincs bevétele.
Nekem van annyi, hogy bőven megéljünk belőle ketten, és a társam, nem fogok fillérbxóskodni vele.
35ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!