Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek az ilyen figyelmeztetéssel, tanáccsal?

Figyelt kérdés

Szüleim azt mondják barátnőmre,hogy,, nem akarom bántani, de...ez a baj vele, úgy látjuk hogy.. "

Meg hogy,, nem kell neki tudni miről beszélünk "

Majdnem 4éve vagyunk együtt, most költöztünk össze, szüleim segítségével

2018. júl. 3. 09:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szakíts a szüleiddel vagy a nűvel. :D
2018. júl. 3. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nem az a típus vagyok aki bárkire is hallgat,de .. exemet mindig is utálta anyám,mert érezte rajta az agressziót,ami be is bizonyosodott,meg én is láttam,csak más szemszögből.Csak ennél az egynél fejezte ki hogy ez nem lesz jó.Hallgatok rá,mert érzem hogy igaza van,csak jót akar nekem.
2018. júl. 3. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne. Meghallgatnám de nem foglalkoznék vele. A szarkeverés sose volt ínyemre, majd ha kell pofára esek magamtól, csalódok benne stb de amig ez nem történik meg, addig köszi szépen de pont lszrom mások véleményét :)

És amúgy kérdező.. lehetnél kicsit tökösebb, magabiztosabb.. hiszen a kérdést azért írtad ki, mert elbizonytalanodtál, ugye? Na látod.. pont ezért nem foglalkozom mások véleményével :D Ismered, szereted, évek óta együtt vagytok.. nem értelek.. itt az idő hogy anyu apu elengedje a kezedet, saját lábra állj, saját életet élj, saját családot alapíts. Jó az ha a szülők be tudnak segíteni ebben abban de nem kell túlzásba esni, ne ők irányítsák az életedet. Vagy mondhatnám úgy is, hogy anyád kivehetné már a csecsét a szádból :D

2018. júl. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!