Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok valami tanáccsal szolgálni?
Tetszik egy srác (36), akivel nagyon sok közös ismerősöm van, de alapvetően eléggé más társaságban mozgunk. gyakorlatilag csak párszor láttuk egymást jövet-menet a folyosón, tehát be sem lettünk még mutatva egymásnak, másfelől ő szinte semmit nem tud rólam. Én is csak azért vagyok informáltabb, mert annyiszor hallottam ilyen-olyan kontextusokban a nevét, hogy egyszer rákerestem fb-n, majd pár barátomat kifaggattam.
Természetesen a srác nem egyszerű eset: arrogáns, magának való, ingerlékeny, elvont és egyes dolgai miatt igazából nyugodtan lehetne pszichopatának nevezni.
Mindenesetre elég jóképű, izgalmas és intelligens ahhoz, hogy érdekelni kezdjen, így most valahogy szeretnék közelebb kerülni hozzá. Vagy legalábbis picit jobban megismerni.
Sajnos a baráti társaságom nem igazán tolerálja, sőt egyenesen kegyetlennek és "gonosznak" tartják, engem pedig féltenek tőle.
Nagy valószínűséggel nem ok nélkül , de én tényleg kíváncsi vagyok és komolyan érdekel a dolog.
Szóval a kérdésem, hogy mit tanácsoltok, hogy hívjam fel magamra a figyelmet? Hogy kezdjek el vele beszélgetni?
A helyzet abszurditásával magam is tisztában vagyok.
A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm
27.l
kezd el oltogatni :D
az bejön az ilyeneknél.
DE csak módjával (én is ilyen vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!