Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek egy nagyon zárkózott férfihoz közel?

Figyelt kérdés

Egy nagyon zárkózott, karrierépítésbe menekülő 38 éves férfiről van szó, aki 1. elég zűrös családi háttérrel rendelkezik (kb. az édesanyján kívül senkire nem számíthatott) 2. saját elmondása szerint sem tud a nőkkel kommunikálni 3. borzasztóan érzékeny és sérülékeny 4. elég konzervatív értékrendje van.

Én 9 évvel fiatalabb vagyok nála, de őszintén érdekel. Pár személyes találkozón (kb. távoli kollégának számít) és néhány elég béna mailváltáson kívül eddig nem nagyon történt semmi, bár még 3,5 hónapja elhívtam kávézni, amire igent mondott :D Szóval elvileg oda megyünk, de sanszosan kizárólag szakmai lesz.

Közös ismerőseink szerint egyébként tetszem neki + kérdezgetett rólam+ a projektjeim felől, ill. hogy sok "rajongóm" van-e, + a korábbi kapcsolataimról, de nem tudom. Lassan 1,5 hónapja nem kommunikáltunk közvetlenül, max ismerősök közvetítésével, ami elég vicces :D:D:D

Tudom, hagyni kéne, de nem igazán megy. Tényleg tetszik és érdekel. A konstruktív ötleteket, véleményeket köszönettel fogadom :)

2018. júl. 2. 08:46
1 2
 11/16 zeeyo válasza:
Egy jó dekoltázs, vagy miniszoknya sok mindent meg tud oldani :D
2018. júl. 5. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát, hajrá. Mi együtt veszünk részt hetente egy sportórán. Egyelőre elakadt a korábban jól indult kommunikáció, de amúgy meg majd' felfal a tekintetével, meg a sportórán is, ha valamit elügyetlenkedek, akkor segít, segít másoknak is, de nekem közvetlenebbül segít, nem csak úgy szembe, vagy mellém áll be, hanem úgy, hogy közben hozzám is tud érni, egészen közel. Amúgy meg ritkán futunk össze, és tényleg, ha én próbáltam felé közeledni, akkor meg bezárt... Áh... Volt már olyan exem, akit én szedtem fel, de vele könnyebb dolgom volt, mint ezzel az emberrel. :-)
2018. júl. 5. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Hagyd a fenébe, nem éri meg. :D F
2018. júl. 5. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

Huh, az ilyen nyúlbéláktól mentesen meg az isten...

Sajnos nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Én is azt mondom, hogy ne jelzéseket küldj neki, hanem finoman, de egyértelműen mond neki, hogy szabad a pálya. Aztán adj neki (magadban) egy határidőt, hogy mennyit vagy hajlandó várni arra, hogy ezek után megtegye a következő lépést. Ha nem csinál semmit, csak továbbra is balf***kodik, akkor pedig felejtsd el. Nem éri meg pazarolni rá éveket(!), amíg eldönti, hogy mit is szeretne.

Azért sok sikert, hátha megtörik a jég!

N

2018. júl. 6. 05:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki zárkózottabb, még nem feltétlenül nyuszi. Én sem nyitok mindenki felé könnyen, ettől még az életben nagyon is határozott vagyok.
2018. júl. 6. 08:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Igazabol en szivesen jatszanek nyilt lapokkal,ha nem bizonytalanitana el a viselkedesevel. igy annak ellenere, hogy onbecsulesemet eleg eroteljesen amortizalja, a tartasomat nem adnam fel. mar igy is tul sok mindenben elnezo es megengedo voltam. vagy hat nem tudom,hogy lehetne kulturalt modom meg biztatni? egyaltalan hogy vegyen emberszamba es ha masra nem, legalabb a szakmai levelemre reagaljon (ugye ez sem megy,pedig nem alibizesbol es nem haszontalan dolgokat irtam)
2018. júl. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!