Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek egy nagyon zárkózott férfihoz közel?
Egy nagyon zárkózott, karrierépítésbe menekülő 38 éves férfiről van szó, aki 1. elég zűrös családi háttérrel rendelkezik (kb. az édesanyján kívül senkire nem számíthatott) 2. saját elmondása szerint sem tud a nőkkel kommunikálni 3. borzasztóan érzékeny és sérülékeny 4. elég konzervatív értékrendje van.
Én 9 évvel fiatalabb vagyok nála, de őszintén érdekel. Pár személyes találkozón (kb. távoli kollégának számít) és néhány elég béna mailváltáson kívül eddig nem nagyon történt semmi, bár még 3,5 hónapja elhívtam kávézni, amire igent mondott :D Szóval elvileg oda megyünk, de sanszosan kizárólag szakmai lesz.
Közös ismerőseink szerint egyébként tetszem neki + kérdezgetett rólam+ a projektjeim felől, ill. hogy sok "rajongóm" van-e, + a korábbi kapcsolataimról, de nem tudom. Lassan 1,5 hónapja nem kommunikáltunk közvetlenül, max ismerősök közvetítésével, ami elég vicces :D:D:D
Tudom, hagyni kéne, de nem igazán megy. Tényleg tetszik és érdekel. A konstruktív ötleteket, véleményeket köszönettel fogadom :)
Huh, az ilyen nyúlbéláktól mentesen meg az isten...
Sajnos nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Én is azt mondom, hogy ne jelzéseket küldj neki, hanem finoman, de egyértelműen mond neki, hogy szabad a pálya. Aztán adj neki (magadban) egy határidőt, hogy mennyit vagy hajlandó várni arra, hogy ezek után megtegye a következő lépést. Ha nem csinál semmit, csak továbbra is balf***kodik, akkor pedig felejtsd el. Nem éri meg pazarolni rá éveket(!), amíg eldönti, hogy mit is szeretne.
Azért sok sikert, hátha megtörik a jég!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!