Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közel egy olyan nőhöz, aki zárkózott?
Kedves első, te meg egy barom vagy, már bocsánat. Eszedbe nem jut, hogy oka lehet valakinek a zárkózottságra? Például mert valaki már visszaélt a bizalmával? Továbbá vannak egyszerűen zárkózott típusú emberek, mindkét nemben.
Kérdező: én egy kifejezetten zárkózott nő voltam és még eléggé az is vagyok, ha valaki közeledni próbál, mert fiatalon elárulták az érzéseimet és megtanultam nem megbízni az emberekben. 4 éve vagyok párkapcsolatban, a partnerem elérte, hogy megbízzak benne, igazából mi előbb barátok lettünk, majd fokozatosan egymás bizalmasai, egyre több mindent elmondtunk és megosztottunk egymással. Közben merült fel, hogy ebből több is lehetne. Nálam az kell, hogy valaki közel kerüljön hozzám, hogy elég jól megismerjem az illetőt és az őszinte legyen velem. Mindig. Akkor is, ha ezzel fájdalmat okoz. Sajnos nem tudom megmondani, hogy a nálad szóban forgó nőt visszariasztja-e, ha őszintén megmondod neki, mit akarsz tőle vagy sem, ezért én azt mondanám, először próbálj meg a barátja lenni, annyit mondj el neki az érzéseidből, amennyi még jónak tűnik, de ezt mindig őszintén tedd.
Többször keresd a társaságát, éreztesd vele, hogy érdekled, vonzónak találod!
Ha ez kölcsönös és neki is tetszel, szerintem úgyis engedi, hogy közeledj felé és nem marad viszonzatlanul az érzés! Esetleg tovább tart mint más esetben, de kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!