Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez volna az "én szintem"?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok. Nem volt sok barátnőm, vagy sikerem a nőknél sosem.
Egy ideje van kettő 40 éves nő, akivel szinte bármikor lefeküdhetek.
A korombeli lányok még le sem sz.rják a fejem, elutasítanak.
Ezek szerint nekem 40+ nőkkel kell együtt lennem?
2018. júl. 1. 15:57
1/9 anonim válasza:
Bárcsak én fekhetnék le egy 40+os nővel..
2/9 anonim válasza:
Senkivel se kell együtt lenned, ha nem akarod. Nem tartanak pisztolyt a fejedhez.
De nyilván oka van annak, hogy nem kellesz a korosztályodnak. Inkább azon fáradozz, hogy a hibáidat kijavítsd.
3/9 anonim válasza:
Told őket komám amíg adott a lehetőség!
4/9 NDSM válasza:
Nem ez a szinted, csak most ezt hozta az élet! Ha hiányzik a szex fogadd el a lehetőséget, ha nem akkor meg ne!
5/9 anonim válasza:
Az igazat megvallva még ez sem, mivel a leírás alapján sosem volt sikered és/vagy tapasztalatod a nőkkel. Használd ki ezt a lehetőséget és ha utána többre vágysz, akkor fejleszd magad csajozás terén.
6/9 anonim válasza:
Hát én a helyedben lefeküdnék mindkét nővel, úgyis tudják szerintem, hogy nem lehet ebből komoly kapcsolat.
7/9 anonim válasza:
És ha a kérdező szerelmet szeretne nem puszta szexet?
8/9 anonim válasza:
megtanulhatta már 30 év alatt, hogy arról ne is álmodjon
9/9 anonim válasza:
Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor most ezt csinálod? Nem jelenti ezt. Nincsenek szintnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!