Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan működő alkalmazás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan működő alkalmazás a Tinder?

Figyelt kérdés

25 vagyok.

Vannak tanulóink a cégnél gyakorlaton. Eléggé kedvelnek, egyrészt mert sokat szoktam velük bohóckodni, másrészt mert elég közvetlen vagyok velük (én állok hozzájuk a korban a legközelebb), feltéve ha a munka meg van csinálva.

Nagyon nem vagyok benne ezekben az okostelefonos dolgokban, úgyhogy emiatt szoktak is nevetni, pedig nincs közöttünk korban akkora különbség. Viszont ezek az ilyen olyan alkalmazások nem kötnek le. Nyilván Viber, és hasonló alkalmazások ami nekem fontos az meg van...

Mutogatták ma a tinderen a csajokat, tologatják jobbra-balra, amivel kifejezi hogy like vagy nem like. Nekem ez annyira ellenszenves, mert teljesen húspiac jellegű ez az egész, nem? Ebből tényleg olyan sok kapcsolat születik mint mesélik? És az komoly kapcsolat lesz?

2018. jún. 28. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Jól érzed, tényleg húspiac. Kalandra könnyebb találni, mint rendes kapcsolatra. Nyilván az is össze jöhet, mert miért ne, de a legtöbben nem azért vannak fent (még női részről is).
2018. jún. 28. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Általában élőben is pont ennyire húspiac a dolog. Random embereket senki sem a személyiségük miatt szólít le mondjuk szórakozóhelyen.

Amúgy persze, hogy lehet ebből komoly kapcsolat. Match után beszélgetnek is az emberek.

2018. jún. 28. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne, ha élőben is így menne, hogy "te teccösz, jobbra löklek", "te förmedvény, sicc balra előlem"...
2018. jún. 28. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor van haszna ha jól nézel ki! De úgy igazából erre szükséged sem lenne!
2018. jún. 29. 01:24
 5/9 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
25 évesen úgy beszélsz, mintha 45-55 lennél
2018. jún. 29. 01:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem ugy beszelek, csak az en eletembol kiesnek ezek a felesleges dolgok. Es egyaltalan nem is lattam meg a tindert, bar mar hallottam rola, de legkevesbe sem erdekelt. Az enbkornyezetem a valosagot hasznalja tarskeresesre, nem ezeket az alkalmazasokat.
2018. jún. 29. 07:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Húúúúúúspiaaaaaaaaaaaaaaac

Universal sablon powered by buta prolik

Nemtom melyik a rosszabb, eljátszani hogy ilyen hülye vagy, mint aki barlangban lakik, vagy tényleg annak lenni.

2018. jún. 29. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:
öröm lehet egy ilyen 25 éves nagypapával együtt dolgozni
2018. jún. 29. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

A 25 éves nagypapának teljesen igaza van. A tinder egy húspiac. Minden statisztika igazolja, hogy csak a nőknek kedvez, a férfiaknak pedig aláássa az önbizalmát.

Én se javasolnám neked. Nagyon kicsi az esély, hogy normális kapcsolatot fogsz találni (ettől persze még van esély), mert itt nem személyiségek versenyeznek, hanem külsők. És hát a nő választ, ugye. Ők pedig nem úgy pontoznak, mint mi, hogy átlagos vagy afelettitől már lehet beszélni róla, hanem csakis a legjobbra mennek. Amikor a nők arról beszélnek, hogy nem találnak rendes pasit, azt is úgy kell érteni férfifüllel, hogy abból a 100 pasiból, aki bepróbálkozik náluk, ők 15-nek adnak zöld lámpát, és azoknak meg ők nem elég jók, vagy valami más nem stimmel. Tehát a "rendes pasik" az a pasik halmazának a kb. 15%-a. Az a 85, amire ők nemet mondanak, számukra nem létezik, nem kap helyet a statisztikájukban.

Visszatérve a tinderre: ha mégis erre adnád a fejed. A következőkkel legyél tisztában:

1. Nem a te hibád, ha nem lesz matched, az fiúknál ritka. Ha heti 2-3 van, az már átlag feletti.

2. Ha beszélsz lánnyal, akkor ne sorozatosan kérdezz tőle különböző dolgokat, ahogy egy fiú haverral tennéd (hol laksz?; mi szeretnél lenni?; most mivel foglalkozol?; mik a hobbijaid?; milyen zenét hallgatsz?), mert a lányok ezt kihallgatásnak érzik, és nem viseli el a lelkük. Fura, de ezt nekem is meg kellett tanulnom, ez a kérdés ébresztett rá: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ahogy a női válaszoló is írja, beszélgetni kell velük, hosszabb válaszokat írni, amiknek egy része magadról szól, a végén pedig valami olyat kérdezel tőle, ami az előző üzenetből következik.

3. Ha sikerül egy jó beszélgetést létrehozni, még mindig ne legyenek komolyabb elvárásaid, mert semmi garancia nincs rá, hogy találkozik veled a lány. Nagyon nehéz átlépni a virtuális ismerkedésből az élő találkozóba. Valamiért a legtöbb lány baromira ódzkodik tőle.

"Ebből tényleg olyan sok kapcsolat születik mint mesélik?"

Nem tudom, ki mit mesél, én nem sok komoly kapcsolatról tudok, ami így született. De mondom, ezen a téren abszolút lányoknak áll a zászló. Fiúként te alapból nem kellesz soha annyira a lánynak, mint neked a lány, hacsak nem vagy mondjuk rocksztár. Neked arról szól az élet, hogy valami többletet kell felmutatnod, ami miatt vonzóvá válsz a másik nem szemében.

Szerintem amúgy ne így ismerkedj. Még szórakozóhelyen is nagyobb eséllyel talál az ember párt, mint tinderen.

2018. jún. 29. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!