Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre hogyan néznek ki azok a pasik, akiknek kövér, elhízott barátnőjük/feleségük van, de nem azért, mert ez az ideáljuk?
Olykor látok olyan párokat, ahol a nő láthatóan elhízott (és nem a szexisen molett kategória) így kicsit sem mondható vonzónak. Én azt tapasztaltam, hogy ezen nők pasijai szinte mindig ilyen kaliberűek:
* Szintén nagyon elhízott pasi (esetleg megspékelve csúnya arccal)
* Magas, sovány pasi, akinek ilyen tipikus buta szakmunkásfeje van
* Kisfiús arcú, alacsony, nyikhaj alkatú pasi
* Köpcös (nem az elhízott fajta), alacsony ugyanakkor akár jóképű fiú
Tehát ahhoz, hogy egy átlagos alkatú barátnőd/párod legyen, minimum hozni kell mindenből egy stabil átlagot vagyis min. 175 cm, férfias arc, min. 75-80 kilós mezomorf férfias alkat. (Vagy ha jóképű vagy, akkor lehetsz picit vékonyabb is, de 65-70 kg és 173-175 alatt erősen romlanak az esélyeid)
Ti hogy látjátok?
Én nem tudom milyen világ kezd itt kibontakozni, de én úgy gondolom, hogy az életben, emberi kapcsolatainkban a külsőségeken kívül elég sok más is számít.
Ha két ember szereti egymást (nem azért van nője, hogy legyen kit lefektetni, meg nem azért van pasija, hogy legyen kinek a pénzét elkölteni,nem-nem)hanem olyan aki igazán szereti a másikat az nem fog azon kiakadni,ha a felesége az ő gyermeke(i) születése után már hozza a fiatalkori alakját,mert ugye anyu sem nyekereg, hogy már apuci sem a régi. Egy párkapcsolat tele van kompromisszumokkal, hétköznapi gondokkal, megoldásra váró feladatokkal amik egy igazi kapcsolatban egy igazi családnál fontosabb a kinézetnél.
Írtad kérdező, hogy a te feleséged is molettebb...nem értem, ez zavar téged? Ennyire üres lenne a kapcsolatod, az életed,hogy a kérdésedben megfogalmazott dolgokon agyalsz? Buta gondolatok helyett miért nem leped meg őt valamivel? Egy csokor virág, egy romantikus esti borozás, nyaralás tervezése, kirándulás, stb.....miért nem ezen gondolkodsz?
Van benne valami! Én csak azt nem értem miért akar az összes kissé nyomi pasas jó nőt? Tényleg ezen nyervogtok el az életetekből éveket?
Van egy léc ha megtudod ugrani lesz olyan baràtnőt amire vágysz! Ha meg nem tudod marad a csúnya kövér. Hiszen ha te is az vagy...
180/75, barna haj, barna szem, sárm,magabiztos fellepés, pénz ezek az aljának a mércéi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!