Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző barátnője vékony típusú, vajon én miért jövök be neki, ha inkább telt vagyok?
Az összhatás mindenképp lényeges. Plusz,attól, hogy az előző barátnő vékony volt,nem feltétlen kell,hogy csak a vékonyak tetszenek neki. Az is lehet,hogy azóta változott az ideálja,lehet fontosabb a belső érték. De ezt vele beszéld meg,mert ő tudja a leginkább :)
20/L
Mondjuk nekem sincs egyfajta testalkat férfiaknál, aki tetszik.. Ahogy a férfias, normál alkatot részesítem azért általában előnyben, tetszett meg eszméletlen módon vékonyalkatú is ( vékonyabb, mint én!), 2x. Mégis eszméletlen módon vonzódtam mindkettőhöz.
Ezek a vonzalmak még sokkal erősebbek és intenzívebbek is voltak, mint bármi. Legalábbis nálam így volt. Szóval ne aggódj, ha vonzódik, akkor vonzódik, és kész.
A jelenlegi párommal (aki a férjem is) ugyanezt éreztem az elején. Külsőre előttem alacsony, kifejezetten vékony lányokkal volt kapcsolata. Aztán ott voltam én, vele egymagasságú, telt (nem a kórosan elhízott kategória, de egy 8-10kg plusz van rajtam, ami nagyon nem kevés). Az elején voltak a tiédhez hasonló gondolataim, aztán láttam hogy néz rám, teltek a hónapok és a szexuális életünk továbbra is több, mint rendben volt, éreztem minden mozdulatán, hogy kíván. Nekem ennek hatására nagyon hamar elmúltak az aggodalmaim. Utána meg az idő múlásával rájöttem, hogy eleve nem volt igazam abban sem, hogy kizárólag az exei típusú lányok jönnek be neki. Gyakran dícsért meg husisabb lányokat, kiderült, hogy kizárólag szexuális kapcsolatra több ilyen alkatú lánnyal is kezdett.
Azt tudom tanácsolni, hogy ha érzed rajta, hogy szeret és kíván, akkor ne aggodalmaskodj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!