Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol érdemes ismerkedni leginkább? 21/f

Figyelt kérdés

Pontokba szedem a gondolataimat az egyszerűség érdekében,próbálok röviden fogalmazni amennyire lehet:

1.Az internetes ismerkedésből már kezd elegem lenni,ugyanis tapasztalatom szerint azzal nemigazán jutsz semmire ha nem vagy legalább Brad Pitt-George Clooney kaliberű csávó. Gondoljunk csak bele egy átlagos lány a tinderen/badoon/valami hasonlón napi több száz üzenetet kap és se ideje se kedve nincs mindegyikkel foglalkozni(ez ilyen ipari mennyiségben teljesen érthető) és nyilván hatalmas választékból tudnak csemegézni.

Tapasztalatom szerint ha vissza is írnak akkor is olyan egyoldalú kommunikáció alakul ki(félszavas válaszok amik jó esetbe napi 2x jönnek)amiben kb. lehetetlen érdekesnek mutatni magad. Mintha egy fejeskáposztával diskurálnék komolyan...

De tényleg nem gondolom,hogy a lányok ezt gonoszságból csinálják(néhányan legalábbis) csak a ,,rendszer" ezt hozza elő belőlük.

Ja és egyébként a szia-mizuzásról már rég leszoktam :)

2.Szórakozóhelyekre nem szeretek járni meg ott nem is lehet beszélgetni senkivel az embertelen zajban(smárolni már párszor sikerült ilyen helyeken de értelmesen társalogni nem).

3.Ha buszon/kávézóba stb. helyeken kezdeményezel beszélgetést akkor jó eséllyel pszichopatának vagy szexéhes pasasnak gondolnak aki csak ágyba akar hurcolni egyből. Igaz volt már jó tapasztalatom is ilyen téren

Más lehetőség nem jut eszembe,úgyhogy lehet az internetes ismerkedést kéne erőltetni jobban vagy megszeretnem discoba járni :) Ti mit gondoltok ?

2018. jún. 26. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez meg egy tipikus sablonválasz akkor. Túlsúlyos, férfias arcúra nem hajtanak sehol. Pláne Tinderen, ahol pofára megy az egész.
2018. jún. 26. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: Akkor ezt közöld azokkal a nőkkel is, akik rendszeresen írják az oldalon, hogy a férfiaknak milyen alacsonyan vannak az igényeik és mindenkinél bepróbálkoznak...

Nem, ez nem sablonválasz, ez tény. Egy csomó elkeseredett srác olyanokat is behúz, akiket én nem tennék. Vannak ilyen barátaim, láttam pár matchüket.

2018. jún. 26. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagy öröm lehet olyan nővel kaffantani, akitől undorodnak. Ja, és szerintem a csaj is megérzi, hogy ő a szamár, ha már ló nincs :D Különben a pasik se mind top kategóriásak, nyilván előbb-utóbb belátják és aszerint húzogatnak jobbra. Hogy utána nincsenek megelégedve a nővel és úgy is állnak hozzá, az más kérdés.
2018. jún. 26. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

#13: Te amúgy most miről beszélsz? Hol volt szó arról, hogy undorodnának ezektől a nőktől? Sehol. Nekik ez bejön, próbálkoznak. Ennyi az igényük.

Ezt a nincs ló, jó a szamár szöveget hagyjuk, mert értelmetlen. És ezek a srácok amikor végre összetudtak hozni egy lányt, akkor megbecsülték őket.

Tényleg rengeteg benned az előítélet.

2018. jún. 26. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze :) Mindegy, legyen neked igazad. Nem váltjuk meg a világot egy anonim fórumon, attól tartok.
2018. jún. 26. 21:08
 16/17 anonim válasza:

Szerintem a legjobb edzőterembe ismerkedni...mert ott legalább hasonló érdeklődésetek van..persze már ha szeretsz edzeni..mindkét eddigi párom odajött hozzám terembe és csak megkérdezte ez és ez a gép hogy működik, megmutattam.Következő alkalommal köszöntem nekik.Eleinte tényleg csak edzéssel kapcsolatos dolgokról beszéltünk utána fokozatosan magánéleti témákról.Utána pár héttel már randiztunk is.Első párommal 4 évig voltam együtt, a mostanival már 2 éve tart.Ja és nehogy azt hidd hogy egy Brad Pitt kaliberű macsó vagyok.Csak szimlán érdeklődő és figyelmes vagyok.

25/f( 173 cm/64 kg)

2018. jún. 26. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha tudsz ismerkedni, akkor bárhol, ha nem, akkor max. egy baráti társaságban lehet sikered némi szerencsével (pl. ha épp kiszemel magának egy határozottabb nő).

1. Normális profilt kell csinálni, előnyös és nem gyenge minőségű fotókkal, illetve minél előbb átvinni a beszélgetést élőbe (de min. Viberre, ahol legalább halljátok egymás hangját). Persze a szöveg se mindegy (eleinte inkább told túl a szexuális témákat, mintsem unalmas legyél és barátzónába kerülj), de az majd tapasztalattal jön.

2. Megfogod a kis kezét és kiviszed egy csendesebb helyre. :D Beszélgettek, Facebook/telefonszámcsere és utána randi (vagy már aznap este hazaviszed, ha ügyes vagy :D).

3. Ha jól csinálod, nem néznek pszichopatának nappali ismerkedésnél sem. A legtöbb nő örül egy normális, direkt megszólításnak, mert annyira kevés férfi bátor hozzá napközben. Olvass el pár "daygame" oktatóanyagot vagy nézz videókat a témában.

2018. jún. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!