Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitől érdemes leginkább társkeresési tanácsokat kérni?
Én szerencsés vagyok ebben a kérdésben. Van egy pasi barátom+barátnőm, velem egyidősek,őszinték, de kissé konzervatívak, egy egy valamivel fiatalabb vagányabb barátnőm.Ők hárman régóta jól ismernek, őszinték, jószándékúak, de mindhárman más élethelyzetből nézik a világot.
Az együttes véleményükből ki tudom hozni a "kerek egészet".
Mindenkinek más a véleménye/tapasztalata társkeresés terén.Nem tudom ebben a témában milyen kérdésekre szeretnél tanácsot kérni.
Hú, elég vegyes válaszok jöttek. Igazából azért kérdeztem, mert sokszor látom, hogy valaki egy kérdésre az egyik nemtől vár választ és olyat is, hogy támadják egymást a nemek, hogy nem a másik nemtől/saját nemtől kéne tanácsot kérni. A leggyakrabban azt látom, hogy saját nemnél túlzottan pozitív dolgokat szoktak mondani, amik általában nem működnek a valóságban.
Az én tanácsaimat pl. rendszeresen kikérik az ismerőseim és szinte mindig igazam lesz. Itt viszont általában lepontoztak, akármilyen nemnek szánt kérdéshez írtam.
Vadász tanácsokat a szarvastól vagy a profi vadásztól érdemes kérni?
A szarvas elmeséli, hogy ő hogy szeretné, hogy becserkésszék, mire vágyik, mit szeretne
A profi vadász pedig elmeséli, hogy mi működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!