Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem néz ki jól (rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem néz ki jól (rosszul se), nincs nagy dumája, lehengerlő szövege annak milyen társkeresési módot érdemes kipróbálnia?

Figyelt kérdés
Az internetes, ill telefonos applikációk nem nagyon váltak be eddig. Nektek van,ami bevált? Ff
2017. febr. 24. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig semmi. A fent leírtak teljes mértékben igazak rám. Fogalmam sincs, mivel tudnék (magamban) megfogni egy nőt...
2017. febr. 24. 22:18
 2/8 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Nem nézek ki jól, nincs nagy dumám, sem lehengerlő szövegem. Nem nedvesítek be a szövegemmel azonnal két tucat nőt, nem nyomulok paréj módon az összes létező nőre, csak mert farok nőtt a lábam közé. Szeretek csendben tevékenykedni, s feleslegesen nem a szót fosni. Szeretek alkotni apróságokat. Szeretek az általános verbális bugyilevarázslás helyett inkább általánosan, értelmesen megnyilvánulni. Nos, sikeresség? Kalap szar! :D Tanulság? Nyomulni, nyomulni, nyomulni! Amint akad lehetőség, használjátok ki. Szarnak a nők az érzelmekre.
2017. febr. 24. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem minden no szarik az erzelmekre... en no vagyok,megis az eddigi osszes kapcsolatomban szerencsetlen voltam. Erzelmileg teljesen kihasznalva. Na jo most jon a kerdes,hogy miert engedtem? Mert eszmeletlenul szerelmes voltam minden fiuba. Valahogy az ilyen "normalis"fiukkal sosem hozott ossze a sors,mint ami a kerdezo is a leirasa alapjan.
2017. febr. 24. 22:30
 4/8 A legrosszabb ***** válasza:
#3: Sok a bla-bla-bla.
2017. febr. 24. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Miért gondoljatok ti ferfiak, hogy minden nonek az erőszakos, nagydumas pasik jonnek be? Speciel en mindig undorodtam az ilyen férfiaktól, sose vonzottak. A kedvesseg, figyelmesseg, szerenyseg engem mindig elvarazsol, szeretem az ilyen típusú ferfiakat.
2017. febr. 24. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Legrosszabb: az a baj veled, hogy nőgyűlölő vagy, nem az érzelmekre sz@rnak a nők hanem rád. Nézd meg, itt is folyamatosan puffogsz minden kérdésnél meghazudtolsz mindenkit, bunkózol, egy nő hozzászól akkor bla bla bla...igaz? Még egyetlen szimpatikus mondatot nem olvastam tőled ami intelligens emberre vallana, miért vonzódna hozzád bárki is?

Egy csomó idóta lúzer jön azzal, hogy " a kedves, normális férfiak nem kellenek senkinek"...óriási tévedés. A kedves, normális férfiak kelendők. Az ilyen mocskolódó nőgyűlölők nem kelendők.

2017. febr. 24. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
#5, mert a #3 válaszoló is leírta, amit gondolunk. Normális fiút keresett, mégis aljadékokkal kezdett végül. Megszívta.
2017. febr. 24. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanulj meg dumálni.
2017. febr. 24. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!