Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti össze jönnètek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti össze jönnètek egy szemèlyisèg zavaros sráccal?

Figyelt kérdés

2018. jún. 26. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10

Tünetmentessé se lehet tenni, max annyit tudnak csinálni a pszichológusok, hogy segítenek beilleszkedni a társadalomba, ezért mások szemszögéből úgy tűnhet, hogy tünetmentes.

2018. jún. 26. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem. Nálam ez kizáró ok lenne
2018. jún. 26. 15:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Abban nyilvánul meg, hogy nem tudok kapcsolatokat kialakítani...

Nem tudom pontosan melyik fajta :/

2018. jún. 26. 15:56
 14/17 A kérdező kommentje:

Azèrt ez így nem fair, külsőre teljesen átlagos srác vagyok, arról nem tehetek, hogy nem olyan körülmènyek között nőttem fel ès kialakult ez nálam... :(

Elnèzegetem ahogy más párok elvannak, együtt sètálnak, együtt bevásárolnak, együtt intèzik az ügyeiket, nekem meg arra sem jut senki sem, hogy Facebookon vki beszèlgessen velem (az egyirányú beszèlgetèseket nem neveznèm társalgásnak)

2018. jún. 26. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez öndiagnózis vagy orvos állapította meg?
2018. jún. 26. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát lehetőleg ne ezzel a kijelentéssel kezdj el egy ismerkedést.;)
2018. jún. 26. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:

"arról nem tehetek, hogy nem olyan körülmènyek között nőttem fel ès kialakult ez nálam"

Ezzel azt akarod közvetve kijelenteni, hogy nem vagy felelős a benned zajló belső lelki folyamatokért?

2018. jún. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!