Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találkoztatok már nárcisztikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már nárcisztikus személyiség zavaros nővel?

Figyelt kérdés

Mikor jöttetek rá,hogy nárcisztikus?

Úgyan úgy érdekel titeket,vagy elfelejtitek?

2015. júl. 21. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen, én is az vagyok! ;)

19/F

Ja, és skizó meg tudathasis is vagyok...

2015. júl. 21. 19:54
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Itt az oldal tele van velük, de tényleg. Tehát igen.
2015. júl. 21. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Elég sokkal... én vonzom a nárcisztikusokat...

Anyámról például 35 év után tudtam meg, hogy nárcisztikus, szóval nem olyan egyszerű észrevenni...

2015. júl. 21. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

Hát persze. Elég ránézni valakinek a face oldalára, ha telenyomja lájkvadászó szelfikkel, egyértelmű.

normális nők nem csinálják ezt, elég néhány fotó.

nálam az ilyen felejtős :)

2015. júl. 21. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:

# 4: ez maximum egyfajta "hétköznapi nárcizmus".

A nárcisztikus személyiség zavar teljesen mást takar.

2015. júl. 21. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni ilyen egyszerűen diagnosztizlni 😊 De ha tényleg nárc.szem.zavara van, akkor menekülj, mert tönkretesz, rombol rajtad, kihasznál, majd eldob, aztán sírhatsz. SOHA nem fog meggyógyulni.
2015. júl. 21. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Találkoztam. Az egyik legirritálóbb emberfajta. :D
2015. júl. 21. 20:39
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a topikban rendszeresen. Annyi baromságot tudnak összehordani hogy csoda, nem politikai pályára léptek.
2015. júl. 21. 21:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Van a haveri társaságban 1 ilyen csaj, elég irritáló azt meg kell hagyni. De pasiban is ismerek ilyet, ő sem jobb.

Azért ahhoz, hogy meg tud állapítani nem árt ismerni az embert esetleg személyesen is, itt kb mind ismeretlenek vagyunk egymás számára, tehát ez az "itt is rendszeresen előfordulnak ilyen nők" elég nagy bullshit. Na meg az itteni pasik is bőven tudnak összehordani idiótaságokat, néha olyanokat is, hogy már a hajamat tépem...

2015. júl. 21. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:
# 6: az utolsó mondatot cáfolom. Néhány év pszichoterápiával ki lehet gyógyulni a nárcisztikusok okozta sebekből.
2015. júl. 21. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!