Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hátrányom származhat abból ha nem ismerkedem sohasem?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen hátrányok érnek majd a jövőben ha ki marad az életemből az ismerkedés, a szórakozás, a barátkozás stb.
Választokat előre is köszönöm szépen.
Azokon csak röhögök/lepontozom őket, de ezt a vergődést tényleg nem értem, amit a kérdező levág. Ha nem akar csajozni, ne tegye, foglalkozzon más dolgokkal, de akkor minek ír ki róla hetente min. egy új kérdést?
Sajna nem vagyok moderátor. :P
Az ilyen Balázskák nem is ismerkednek (sőt, egyéb társas kapcsolataik se nagyon vannak), szóval semmit nem befolyásol náluk, hogy milyenek a nők. Ha pl. egy vagyonából kiforgatott, elvált családapa lenne, akit eltiltottak a gyerekeitől, még megérteném a panaszkodást.
A nők többsége szerintem többé-kevésbé normális (ráadásul egyre jobban keresnek, ezért nincsenek rászorulva egy férfi vagyonára), ahogy a férfiak többsége is (közülünk sem mindenki alkoholista nőverő erőszakoló bűnöző :D), a hülyéket meg le kell szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!