Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos az hogy a randin Támi Hálfingerben és 800 Forintos kávével jelenjetek meg?
Nem, számomra nem fontos,hogy Tommy Hilfigerben jelenjen meg a pasi, sőt az sem,hogy más egyéb márkás cucc legyen rajta. Egyszerűen csak legyen jó az összkép.
A kávét hogy érted? Őrült/szemes formában ezt viszed a lánynak? A 800,-Ft./kávé érdekes. Sosem kaptam még pasitól első randira kávét, esetleg a többedikre talán jó ötlet:)
Én otthon csinálom magamnak a kávét, van olyan jó, mint a kávéházakban (van tejhabosítóm). Ha én nem veszek ennyi pénzért kávét, mástól sem várnám el, hogy vegyen. Az, meg hogy milyen márkájú cuccokban van, kit érdekel, de komolyan?!
Az meg mi, hogy elvárás, hogy pár ezret költsenek a pasik a lányokra? Ez is akkora hülyeség.
komolyan erdekelne, hogy ukrán vagy szlovák vagy te agyhúgyállomány..
kezdek fellélegezni, hogy megszűnsz erre mit hoz a sors?
Nekem ilyesmi sohasem jutott még eszembe, ismerkedési találkozáskor sem. Ha nem vagyok jó, ahogy vagyok nem leszek jó semmilyen ingben sem, vagy drága kávéval sem.
Mondhatom, bevált az elgondolásom, mert az elmúlt 40 évben tán egyet voltam társ nélkül, csak komolytalan, vagy elhalt kapcsolatokkal.
Szóval ezen nem kéne parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!