Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés

49 éves nő vagyok, elváltam. A hagyományos férfi-nő modell híve vagyok, mindig is így képzeltem el egy kapcsolatot. Sajnos már 2X csalódtam, először elváltam a férjemtől, majd később együtt éltem egy férfival.

A kérdésem az lenne, hogy minden férfit csak a farka irányít? Ráadásul úgy, hogy mindent megkap otthon?

Ezek után úgy érzem, hogy esélytelen vagyok az életem hátralevő részében arra, hogy találjak egy NORMÁLIS, hagyományos férfit. Van valaki hasonló helyzetben? Van még remény, vagy tényleg rendezkedjek be a magányos életre?

2018. jún. 23. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolatra még lehet esélyed.
2018. jún. 23. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Anya, te vagy az?
2018. jún. 23. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Próbálj meg rájönni, hogy miért csak elkényelmesedett gyökerek mellett kötsz ki! Ahhoz, hogy két ember egymásra találjon, bizony két ember kell, és az, hogy csak elkényelmesedett gyökerek léteznének, elég buta feltételezés lenne.
2018. jún. 24. 00:03
 4/10 A kérdező kommentje:
1-es. Szexkapcsolatra? A 12 éves kislányoktól a 90 éves öregasszonyokig, egy kanos bivalycsordára emlékeztető férfihad nyáladzik minden fórumon. Szerinted ez kell egy normális értékrenddel bíró nőnek? Oké, értem a hozzászólásod...sajnos ez a valóság.
2018. jún. 24. 00:04
 5/10 A kérdező kommentje:
3-as. Sajnos lehet hogy én cseszem el azzal, hogy megteremtem az otthon melegét, és így túl kényelmes lesz az élet egy férfi számára. Az a baj, hogy ilyen vagyok. Talán az értékrendekkel van a probléma.
2018. jún. 24. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem, hogy valaha még találok a földön egy normális értékrendű nőt, akivel kölcsönösen vonzódnánk egymáshoz. :) 39F
2018. jún. 24. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Reméljük, van...
2018. jún. 24. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést...Egyszerűen nincsenek normális férfiak.Nincs olyan hogy komoly kapcsolatban csak veled foglalkozik.Teszi a szépet másnak is mind, még az is aki állítólag imád, szeret. Képes elrontani egy szép szerelmet, kapcsolatot azzal hogy mással is "foglalkozik".Aztán meg csodálkoznak hogy kiábrándul az ember..Ilyenek sajnos egytől egyig!
2018. jún. 24. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
15 évvel fiatalabb férfi vagyok, így nem tudom, hogy releváns-e a meglátasom, de nem jó ha mindent megkap otthon. Akkor működőképes és kiegyensúlyozott ha mind2 fél beletesz.
2018. jún. 24. 11:32
 10/10 Izabella220 ***** válasza:
Sohasem tudhatod kivel hozz össze még a sors,csak egy dologra figyelj anyukám 48 évesen ismert meg egy nagyott mondó barmot.Kb 10 év után nem ismerek az anyámra annyira boldogtalan.Mégis menthetetlenül kapaszkodik egy szemétbe,ennyire boldogtalan egyedül se lenne.Nah itt a rossz látásmód.Inkább egyedül mint egy idiótával.
2018. jún. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!