Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan lányok a világon akiknek fontos a hagyomány, tudnak nőként viselkedni, az állandó ivászat és bulik helyett inkább a tartalmas programokat kedveli, megtudja a párját becsülni és nem mások fele is kacsingat, van jövőképe?
# 20
Ha nem akarná megváltoztatni a kérdező a női nemet, akkor nem itt hisztizne.
Én is kereshetek egy ritka tulajdonságú férfit, mondjuk, hogy értsen egyet és éljen valamilyen szekta elvárásai szerint (kb mint a "hagyományos női szerep"), de nem jövök ide hisztizni, hogy miért nincs belőlük több.
>fontos a hagyomány (otthon ül egész nap)
>van jövőképe
Kicsit üti egymást a kettő, az azért nem túl komoly jövőkép, hogy életem végéig otthon ücsörgök, főzök, meg mosom a sząros gatyád. Persze ha házirabszolgára van szükséged, biztos fogsz találni pár olyan butácska nőt, akiknek nincsenek komolyabb igényeik, céljaik az életben, és megfelel nekik egy ilyen ingerszegény élet. Te meg ilyen vágyakkal gondolom minimum senior java fejlesztő vagy, vagy fizetés tekintetében ezzel azonos pozíciót töltesz be, különben felejtsd is el ezt az álmot.
Nem tudom milyen nőre gondolsz de a pasik 95%-ának nem kell egy otthon begyöpösödött mosogatónő. Szerintem égő egy ilyen nő. Elviszed társaságba, bemutatod és mit mond mivel foglalkozik?
Hát, otthon kiszolgálom az uramat, takarítok, főzök. Hatalmas perspektíva.
Ha hagyományos szerepekre vágysz egy nőtől, akkor azt becsüld is meg.
Anya és karrierista pcsa vagyok egy szerepben, és nem merülök ki egyedül, míg elhalt házasságomban 4 órás munka és az örökös szélmalom harcok miatt egy lestrapalt vén szatyor voltam. Tudod az csak házimunka az csak mosogatás az csak a mosás az csak a vasalás az csak a gyerek hozzáállás sokat kivesz az emberből.
Én azt gondolom, hogy ez a hagyományos felfogás abszolút nem divatból alakult át. Én is nagyon szívesen lennék háztartásbeli, de hiába keres a férjem átlagon felül, nagyon sokmindenről le kellene mondanunk, ha így lenne.
Egy fizetésből komolyan gondolkoznunk kellene miben és hogyan húzzuk meg a határokat, míg így gyakorlatilag dupla akkora a család bevétele, jut is marad is.
Nem vagyok karrierista nő, de attól még a tények tények maradnak. Én is bölcsibe járó gyerek voltam, mert anyu nem tehette meg, hogy lakáshitel mellett kiszúrják a szemét valami semmire sem elég pénzzel. Így van ez nálunk is. A férjem viszi minden reggel, én megyek érte minden délután. A gyerek és a háztartás körüli feladatokban is osztozunk, így alkotunk hárman egy boldog családot. Nem gondolom, hogy a gyerekünk bármiben is hiányt szenvedne emiatt. Két évig, amíg a pénztárcánk bírta, itthon voltam vele és imádtam, de az idők változnak.
Én sokkal inkább azt gondolom, hogy a gyerekünk boldogsága az anyagi javakon is múlik. Amit megtudunk neki adni, mert dolgozunk és mindkettőnknek bevétele van. Nem abba nő bele, hogy ezt sem lehet, oda sem megyünk és erre sem futja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!