Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdem az ha egy férfi nem veri a nőket amikor egyre gyakoribb a családon belüli erőszak és a nők bántalmazása?
Figyelt kérdés
Egy férfi azt írja jó tulajdonságnak hogy nem veri ki a nőket akkor jönnek itt a válaszok hogy az abszolút nem nagy érdem vagy teljesen átlagos és általános dolog. Hát sajnos szerintem nagyon nem csomó ismerősöm van aki feljelentette a férjét mert állandóan verte. Sajnos nagyon gyakori a nők elleni erőszak nagyon sok férfi bántalmazza a nőket csak nézzük meg a statisztikákat családon belüli erőszak előfordulását2018. jún. 23. 10:24
1/16 anonim válasza:
Azért, mert aki megüt egy nőt, vagy gyermeket, az nem hogy férfi, de még ember sem? Tehát nem lehet érdem az, hogy férfiember vagy és nem egy primitív vadállat.
2/16 anonim válasza:
Nem értem pontosan, hogy mit akarsz a kérdéssel. Egy dolog, amit nem teszel meg, nem érdem, csak egy dolog, amit nem tettél meg. Tudod, mint a szűz lányok.
31/f
3/16 anonim válasza:
az egy minimális emberi elvárás, hogy ne verd a nőket
4/16 anonim válasza:
érdem ez is csak érdem és érdem közt nagy különbség lett beállítva
5/16 anonim válasza:
Azért, amiért az sem érdem, hogy nem lopok, hanem alap!
Pedig manapság hányan lopnak!Na, hát ez ilyen.
6/16 peca1000 válasza:
Nyugi kérdező, az olyan nőknél nagy érdem, aki bántalmazó kapcsolatban élt eddig.
7/16 anonim válasza:
Nem egy és nem kettő lánnyal volt dolgom akit vert vagy halálosan fenyegetett ,az előző vagy valamelyik volt palija. Szóval igenis "érdem" volt a szemükben hogy nekem eszembe sem jutott ilyen és én nyugodt voltam velük, nem egy agresszív vadállat.Hülyén hangzik ,de így van.
8/16 anonim válasza:
Mert más ocsmány bűnéből te semmi erőfeszítéssel előnyt kovácsolsz. És kicsit fenyegetően is hangzik, hogy neked ez egyáltalán eszedbe jutott, mint jó tulajdonság, mikor alapnak kéne lennie, amivel nem dicsekedsz, hanem csak nem csinálod.
Ennyi erővel felsorolhatná mindenki pozitívnak, hogy reggelente nem karmolja szét az arcodat ébresztő gyanánt, pedig megtehetné.
9/16 anonim válasza:
Én sem ismerkedék olyannal, aki ezt erénynek írja le magáról! Ennek egyáltalán fel sem szabadna merülnie ismerkedéskor. Ennyi erővel azt is le lehetne írni, hogy "nem vagyok tömeggyilkos, maffiózó, drogdíler". Biztosan nagyon csalogató leírás...
10/16 anonim válasza:
Ahol a többség úgymond "rossz" ott igenis erény ha valaki "jó" Vakok közt félszemű a király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!