Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora főnyeremény egy ilyen 33 éves férfi az ilyen nők körében?
Nagyon kedves, figyelmes, humoros, nem üti, nem veri a nőket, hűséges, őszinte.
Nyilván rossz tulajdonságai is vannak de kinek nincsen manapság.
Kicsit el van hízva. Jelenleg aktívan munkát keres, nyilván emiatt szüleivel lakik.
(Nem otthonülős, lusta kövér disznó, csak épp munkát keres)
Általában külsőben ilyenek az igényei
Ez csak egy troll. Persze 33 éves mamahoteles, megtakarítás nélkül. Lehet sose dolgozott még és mellé egy szűz lúzer.
Hogy akarsz te egy normális nőt ha még el is vagy hízva? Szép álmokat!
En testalkatra olyan vagyok kb mint az elso,csak izmossabb fenekkel es labbal.
Nincs diplomam se,dolgoztam gyarban es ket munkahelyen is...19eves korom ata egyedul lakom es van egy egesz jo kocsim. Most vagyok 26 es van egy lanyom. Fuvarozom (sajat kis ceg) es a lakasom fizetem. Munka mindig van...ha mast nem ideiglenessen.
Latom nalad tenni akaras nincs.
Sportal lehet fogyni.
Egyaltalan nem vagy fonyeremeny...sot. De meg nem keso ha ossze kapod magad.
Az elejen amit irtal az meg nem ereny hanem alap dolog minden normalid embernel. Ugyan uy egy pl 30eves ,othon elo 120kilos nonel is.
A képeken látható teliszart búvárruhák örüljenek ha valaki egyáltalán jut nekik és feláll rájuk bárkinek is.
Egyébként az sem előny ha nem vagy bunkó és nem jár el a kezed,mert a nők kifejezetten keresik ezeknek a férfiaknak a társaságát akik elhelyeznek legalább havi egy monoklit a szemük alá,közben csalják őket 2 másik nővel. Tucatjával ismerek ilyen nőket,és foggal körömmel ragaszkodnak a vadállat pasijukhoz,mert a rendes hűséges az uncsi.
No meg otthon lakás..haverom otthon lakik anyjáékkal és van neki felesége gyereke már évek óta,igaz kb a képeken linkelt formánál rosszabb a gyerek után.
Szóval felejtsd el az itteni nagyzolós válaszokat ez itt a balkán és a valóság ez.Csak ne belpesti starbucks kávét kecsesen oldalra kitartó, miniszoknyában riszáló kitartott kisqrvákra hajts,mert az esélytelen, ez a lényeg
Semekkora.
EGYETLEN pozitívumot sem írtál.
Az eleje minimum, amit bármilyen kicsit is normális ember hoz, a többi pedig kiábrándító.
"Főnyeremény"... agyam megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!