Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora főnyeremény egy ilyen 33 éves férfi az ilyen nők körében?
Nagyon kedves, figyelmes, humoros, nem üti, nem veri a nőket, hűséges, őszinte.
Nyilván rossz tulajdonságai is vannak de kinek nincsen manapság.
Kicsit el van hízva. Jelenleg aktívan munkát keres, nyilván emiatt szüleivel lakik.
(Nem otthonülős, lusta kövér disznó, csak épp munkát keres)
Általában külsőben ilyenek az igényei
Hát öcsém ez max. lottó 2-es nyeremény, de inkább 1-es.
Büfé szakot végeztél, 1 fokkal jobb mint a Gender szak, de melót nem fogsz ezzel találni, max. Meki, TESCO, esetleg szalagmunka egy gyárban.
Egy átlagos, vagy az alatti csajt valahogy össze tudsz majd kaparni a neten, ha teszel is érte.
Szatírának jó, valóságnak érdekes.
Tehát egy kicsit elhízott férfi, aki amúgy lusta kövér disznó, de hűséges és őszinte a nemlétező barátnőjéhez, akit ráadásul még csak nem is ver.
Szedd össze magad tesla mert ez nem főnyeremény, hanem fekete macska rajzás a 8 sávos út közepén.
Igazából szerintem olyanból nincs annyira sok aki 33 évesen munkát keres otthon él mindenféle egzisztencia nélkül. (Az annyira relatív de az átlag korod beliek legyenek az alaphalmaz)
Ha objektíven nézzük van egy férfi aki egy szinte felesleges szakot végzett amin ráadásul kihalásos alapon ürülnek az állások. Munkája ennek megfelelően nincs és mivel nem jó neki akármi (tesco gyors kajálda vagy bármi) így belátható időn belül nem fog munkát találni ha mégis akkor is alulfizetett meg nem becsült munka.
(Amúgy minden tanár ugyanannyit keres vagy aki ilyen szakon van amiből hetente csak egy órát kell tartani az ennek megfelelően kevesebbet visz haza?)
Mivel a saját munkájánál nem adja lejjebb így ha jól sejtem az aktív munkakeresés nagy része s.gg vakarászás otthon.
Emellett tudja az alapokat hozni belső szintjén (kisugárzásoddal optimizmusoddal mi a helyzet?) és az átlag alatt van külső szintjén.
Tehát olyan végzettsége van aminek értelme nincs és különösebben nem is tartják sokra az emberek se munka se egzisztencia se önfenntartás így 33 évesen. Külső terén sem nagy eresztés és a belső motivációi is megkérdőjelezhetőek.
Szerinted főnyeremény?
Erről beszéltem kérdező 14-est látod.
Én ugyanez már 22 évesen dolgoztam a szakmámban akkoriban tesztmérnökként,ma már 31 éves senior fejlesztő vagyok a szakmámban,diploma sajnos csak most lesz meg(proginf BSc),de van 8 év tapasztalatom perfekt angollal.
Tehát te konkrétan 12 évvel vagy lemaradva sőt többel mert már 19 évesen egyetem mellett mentem melózni,21 évesen már gyakornok programozó voltam egy cégnél.
El vagy késve sajnos,de be tudod hozni de kőkemény munka lesz.
33 évesen se egzisztencia,se lakás,se kocsi,el vagy hízva nem sportolsz.
Maximum egy Tank Arankát találhatsz aki 90+ kg talán,de sajnos ott is max akinek nem kell senkinek mert az arca se szép.
26 éves nő vagyok, 19 éves korom óta nem élek a szüleimmel. Egyébként képzeld, én is a bölcsészkarra jártam, de soha életemben nem voltam munkanélküli, már egyetem mellett is volt munkám. Nem tudom elképzelni az életemet egy olyan férfi mellett, aki a szüleivel lakik, főleg 33 évesen. Nem is tudom elképzelni, hogy hazavisz és akkor ott kell kerülgetni a szüleit, meg halkan lenni, nehogy meghalljanak minket..kösz nem.
Az egyik legjobb barátnőm szintén 26 éves, ő például jelenleg munkanélküli, de mégsem lakik a szüleivel, mivel ő is egyetem óta dolgozik, van annyi megtakarítása, hogy a munkábaállásáig kényelmesen kihúzza az albérletében másodmagával.
Ja, nem vagyok elhízva sem én, sem a barátnőm. A képeken szereplő hölgyek meg szétfolynak, főleg a második, de tekintsünk el a külsőtől, a legnagyobb baj veled az, hogy szerinted a munkanélküliséged mentség arra, hogy mamahotelezel, illetve, hogy szerinted az, hogy nem vered a nőket az nem alap, hanem olyan tulajdonság, amit külön ki kell emelni, mint pozitívumot.
19-es nyugi,Magyarországon vagyunk ne felejtsd el.
Azt kellett volna írnunk,amit itt a sok ,,balázska" hallani akart volna,de mivel beleállunk a konfliktusba és érvelünk ezért pontozgatnak lefele,hátha rosszul érezzük magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!