Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról akinek csak az a fontos hogy a másik nem legyen kövér?
Vannak ilyen lányok! Én is belebotlottam már ilyenbe. Tegyük fel minden stimmel egy ismerkedésnél. A lány is szimpi a fiúnak és fordítva.(nem csak megjátszva) aztán a lány visszavonul és azt mondja sajnálja de Neki csak a vékony fiúk tetszenek! Vagyis ez az egyetlen oka az elutasításnak. Most ha iamerkedik egy borzalmas személyiségű fiúval de az vékony ? Azonnal ölébe ugrik? Hiszen csak ez alapján dönt.
Nevetséges és undorító azért nem? Most mindjárt megkapom hogy dagadt disznó ne sírj! Hanem jàrj le terembe! Csak közlöm nem vagyok kövér! 181/78 kg vagyok. Nem vagyok se gyúrna se vékony. Olyan átlag, persze tudom manapság már a 70 kilóra mondják a macizást..
Már bocsi, de teljesen félre érted a dolgot. Az, hogy neki a vékony pasik tetszenek csak, nem jelenti azt hogy nem hajtana el egy vékony pasit is, ha emberileg selejt.
Csak hogy egy könnyebben emészthető példát hozzak: Én csakis és kizárólag nemdohányzó férfivel jönnék össze. De ez nem azt jelenti,hogy bárki aki nemdohányzó, megfelel nekem. Ez egy nagyon fontos tényező, de nem az egyetlen. Az emberek többsége nem ilyen egydimenziós ahogy te azt elképzeled.
Ja, amúgy a pasik nagy része ezen az oldalon is és az életben is azt mondja magáról, hgoy ő roppant kis igényű: csak ne legyen kövér a csaj, ennyit vár el. De kötve hiszem, hogy ők is összejönnének bármilyen sovány nővel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!