Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kissé elhízott, de hamar rendbehozható férfinak csak olyan barátnője lehet aki arcra bár szép, de alkatilag másra vágyott?
Van egy nő akit nagyon szerettem volna megkapni, plátói volt.
Aztán jött egy olyan hölgy aki mindig mosolyog, vicceskedik, kedves, szép arcú, de ő sem deszka.
Vágyom arra hogy olyan barátnőm legyen akit akár 2x is átkarolhatnék olyan karcsú, szép, vágyom arra hogy vággyak a hölgyre és ne csak bele törődjek hogy nekem ez jutott, ezt kell elfogadni.
Ezt a hölgyet most ismertem meg pár napja, látszik rajta, hogy kedvel, szimpatizál velem, elhívtam Vasárnapra vacsorázni, de pusztán ösztönből. Valahogy szeretek embereket vacsorára hívni.
Nem úgy néz ki amilyenre vágytam, de lelkileg viszont pont olyan amilyenre vágytam.
21f
Jaj, ez a "ne top nő legyen, de karcsú és szép..." XD. Hát az már magasan az átlag feletti kategória, édes szívem.
És igen, a többségnek nem elég az ígéret, hogy "hát érted fogynék". Ha te meg anélkül nem vagy hajlandó fogyni, akkor elég kevés esélyed lesz párkapcsoltra. Viszont akkor ne picsogj, ha egyedül maradsz, ha meg ebből nem vagy hajlandó leadni.
Uhh, de nyomorult duma ez!
Remélem, hallottál már a külső és a belső motivációról?
Amit te elképzeltél, az külső motivàció, soha nem lesz elég kitartàsod, hisz a célod eléréséhez külső segítségre van szükség.
Úgyhogy kis barátom, marad a recska-party a fizetős oldalakon lévő deszkákra!
"Nem top nőt szeretnék, csak azt kérem, szép arca legyen, karcsú, és kedves, szelíd ha kell akkor Domina, ezek nem nagy elvárások, vagy inkább kívánatok."
De igen, nagy elvárások. Elvárod egy nőtől, hogy természetesen szép arca legyen / annyi vakolat legyen rajta, hogy szép, foglalkozzon magával, és külső értékeit fent is tartsa egy hájmócsing miatt, aki saját bevallása szerint tudna fogyni de sz@rik az egészbe mert egy lusta dög. Szerinted ez kinek imponál? Személyiségileg is hagysz magad után kívánnivalót, egy tespedő, életunt lusta ember, aki semmit nem tud nyújtani de másokat kritikus szemmel néz az minden, csak nem a nők álma. Vagy mit gondolsz, majd a "kedves" személyiséged megfogja és megszépít? Hát képzeld, az általad megnevezett nőkkel "egy csoportban" is vannak kedves férfiak, akik adnak is mellé magukra. Szóval vagy szedd össze magad, vagy sírdogálj csak tovább hogy a gonosz nők milyen válogatósak brühühü neked meg reménysugarad sincs. Vagy fogd fel hogy nem alanyi jog a szexistennő top10es csaj, és kerss egy hozzád illő lusta dagadt nőt. Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!