Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félre lehet tenni a külsőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félre lehet tenni a külsőt egy párkapcsolatnál? Többi lent.

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy nagyon sok olyan pár van, ahol a nő csinos és szép, de a férfi szó szerint ronda, vagy ennek az ellenkezőjét látom. A férfi jóképű a nő pedig ronda. Ezzel nekem nincs is bajom. Igazából az érdekelne hogy akik ilyen szinten ki tudták zárni a külsőségeket, azoknak az embereknek ez hogyan sikerült? Ki lehet zárni a külső tulajdonságokat teljesen? Mi volt az a dolog vagy mikor jött el az a pont hogy azt mondták nem érdekel, hogy néz ki de kell nekem? Szóval lehet valakivel akár hosszú távon úgy együtt lenni hogy egyáltalán nem tetszik?
2018. jún. 19. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Téged is felvilágosítalak, mert látom sötét vagy, mint az éjszaka: Mindenkinek más a szép. Ízlések és pofonök. Attól, hogy te valakit rondának nevezel, még lehet a másiknak szép.

Attól, hogy te pl. undorítónak találod a kövéreket, még más tarthatja őket vonzónak.

Remélem most már felfogtad a lényeget!

2018. jún. 19. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha reális választ akarsz: Ha nő van ronda férfival, ott általában a pénz és egyéb anyagiak játszanak közre. Ha férfi van rondább nővel, azért van, mert csak az jutott neki és a férfiak külső terén elfogadóbbak.

Ha gyk-s felpontozandó tündérmesét vársz: Mindenki cuksimuksi tökéletes, a külső nem számít, mindenki fél perc alatt a másik belsőjébe szeret bele.

2018. jún. 19. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én párom sem egy férfiideál, nekem inkább semleges volt, mikor megismertem. Tisztának tiszta volt, nem nézett ki úgy, mint aki kukából öltözködik, de azért ha megnézünk az utcán egy olyan pasit, akire a nők többsége biccent, hogy nem rossz, távol állt attól. És az én ízlésemtől is, de mikor puszit adtam neki köszönésképp, jó illata volt, ápoltnak tűnt, frissen borotválkozott, szóval gondoltam, lássuk, mi lesze ebből a randiból. Aztán a semlegesség és a "talán hagyjuk" addig maradt bennem, amíg ki nem nyitotta a száját és el nem kezdtünk beszélgetni, onnantól egyre jobb pasi lett a szememben. Én meg, mint kiderült, már akkor nyertem, mikor még meg sem szólaltam, annyira az esete vagyok, szóval gondolom, a te kérdésed alapján itt én vagyok a "jó csaj".:D

DE! Életemben nem szórakoztam még ennyit egy emberrel, mint vele, azok közül legalábbis akiket úgy ismertem meg, hogy mi randizunk és nem haverok vagyunk vagy kollégák, akik valahogy összeszoktak az évek alatt. Valahogy kb csettintésre lett köztünk kémia, akkora volt az összhang az első randin, meg mert volt neki valami a belsőjében, ami miatt megláttam benne a férfit, nem csak a cukker haver srácot. És mindenbe bennevan, mindent meg lehet vele beszélni, a debil ötleteivel és a beteg humorával az élen, mintha a lelkitesómat találtam volna meg...:) Viszont én már előtte is úgy voltam vele, hogy "jó belsővel simán jöhet", tehát undorodni nem undorodtam tőle. Kivéve talán akkor, ha ajtóstól rontott volna a házba és úgy akart volna megérinteni/megcsókolni, hogy a külsejére alapozhatok csak, de nem ismerek mást, ami miatt vonzónak is tartanám, nem csak egy random pasinak, aki olyan, amilyen.

Szerintem olyan párt senki sem választ, akit kifejezetten rondának tart. Csak az itteni elkeseredettek, akik azt hiszik (tévesen), hogy nekik az jut. Az viszont könnyen lehet, hogy neked egy semleges ember tetszik meg, akit a többség meg még rondának is tart. Bár mondták már arra is, hogy ronda, akit én meg kifejezetten jó pasinak tartok. :D

2018. jún. 19. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem ezt tapasztalom.:) Ha nincs makulátlanul hibátlan, "gyönyörű" kinézete/teste egy férfinek, akkor max. csak hájas bányarémeknél indulhat, nem is beszélve az anyagiakról. :) F
2018. jún. 20. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!