Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha zavarna, hogy a csajotok fürdőruhás képeket tesz ki instagramra? Szólnátok?

Érdekes, hogy minden 71%-osnak hasonló véleménye van a dolgokról, és hasonló stílusban is közli.
Plusz érdekes anomália fedezhető fel minden 71%-os által kommentelt kérdésnél:
Elsőre 0%-os válasza szépen lassan elkezd felkúszni 40-50-60%-okra, a többi felértékelt válasz értékelése meg megy szépen megy lefele, majd megjelennek a támogató hozzászólások "jaj de igaza van a 71%-osnak"
Véletlenül sem arra akarok kilyukadni, hogy van itt egy regisztrációgyáros élettelen ember éjjel-nappal.

Először is különbséget tennék instagram és instagram közt is.
Most megnéztem ez a kérdés miatt az exem instagramját, és találtam egy ilyen képet, ahol a barátnőjével a medence szélénél könyökölnek. Ebben szerintem nincs semmi.
De aki 20 féle szögből fotózza le a tanga-bikinialsós popóját, az lehet csak szexre kéne, másra nagyon nem.

#13 Én is 71%-os vagyok, de közöm nincs a másik válaszolóhoz, aki az első oldalon írt :D Nekem szerintem jobb a helyesírásom is, pl az n betűt sose hagynám le a -ban végéről.
Amúgy ha valakinek több regsztrációja van, szerinted mennyi az esély rá, hogy pont mindegyik 71%-os? Ez kicsit valószínűtlen. Mondjuk én nem fogom bizonygatni, hogy külön emberkék vagyunk, legalábbis nekem csak ez az egy regisztrációm van.

"Amúgy ha valakinek több regsztrációja van, szerinted mennyi az esély rá, hogy pont mindegyik 71%-os?"
Ezt rajtad kívül nem is állította senki.

Nekem vannak bikinis képeim instagramon. Hol érdekelne, hogy ki húzogatja rám a f*aszát? :D Attól én leszek valami csak szexre alkalmas rongy?
Szerencse, hogy nem mindenki vélekedik így...

Onnan lehet tudni, 71%, hogy erősen fszfóbiában szenvedsz minden egyes válaszodnál.
Csak tudnám miért itt éled ki magad, ahol normál emberek szeretnének tanácsot kérni a párkapcsolati bajaikról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!