Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök/lányok ti melyik típusú férfit választanátok?
1. Aki sokat dolgozik is törekszik a céljaira, karriert épít. De ezzel szemben nagyon kedves, bókol nektek, virágot visz randevúra, a kedvetekben jár. ( Hangsúlyozom nagyon lefoglalt ). De törekszik egy párkapcsolatra.
2. Külföldön dolgozik, meg van mindene, nem tud ismerkedni, mivel ritkán jár haza. De szimpatikus nektek, és kedves.
3. Teng-leng a haverokkal, a legfontosabb nekik, és ti vagytok csak nekik a második legfontosabb. Viszont tesz a kapcsolatért, attól,hogy még ti nem látjátok.
Na most ezek közül, tessék választani,hogy melyik Férfi típussal jönnétek össze. Légy szíves a kort írjátok oda.
De...itt csak az elso opcio. A tobbi negativ. Ezt direkt igy irtad meg. Nem is ertem. Kb erre gondolok.
Mit valasztanal.
Helyes kedves ferfi
Ronda bunko ferfi
Ronda hajas ferfi.
Nyilvan mindenki az elsot valasztana.
Az 1.
A 2-es akkor, ha en is tudok koltozni.
A 3. kizart. Mem szeretem a lezengo embereket. 25 felett ideje felnoni.
20 éves lány vagyok.
A másodikkal mit lehet kezdeni? Alig jár haza, ergo ritkán találkoztok. Akkor már inkább azt, aki közel van...
A másik kettőből meg szerintem egyértelmű, hogy a keményen dolgozó, karrierépítő a jobb parti. Lehet, hogy elfoglalt, de legalább nem második lennél a haverok mögött.
Amúgy, ha le lenne írva, akkor én azt választanám, amelyik a legintelligensebb :D Hidd el, ezen baromi sok múlik.
Inkább egyedül, ha már normális opció nincs.
1. Apám ilyen volt, soha többé nem akarok ilyen embert a családomba.
2. Minek? Hogy legyen kivel chatelgetnem?
3. Munkakerülő, haverokba szerelmes kapa-kasza kerülő, aki bármikor otthagy a barcsikért. Köszi, nem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!