Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulnak a nőknél a hivatástudattal rendelkező alacsony jövedelemmel rendelkező férfiak?

Figyelt kérdés
Gondolok olyan férfiakra akik például mentőznek vagy tanárok vagy hivatalnokok akik hivatásnak érzik a munkájukat és szeretik is csinálni és ezért valószínűleg nem is akarnak egy multinál jól kereső állást vállalni
2018. jún. 16. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Nálam nagyon jól. Szerintem a legjobb olyan emberrel lenni aki szereti amit csinál és odaadással végzi. (Legalábbis én erre nagyon vevő vagyok)
2018. jún. 16. 19:43
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Szar. A nők 99%-ának a pénz kell, semmi más. A maradéknál van esélyed.
2018. jún. 16. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Összes rendőr, tűzoltó ,mentősért például odavannak a nők, nem nehéz feleséget sem találniuk és akit ismerek ilyen szakmában mindnek van is családja. Tanároknak se probléma dolog ,sokszor egy csinos tanárnénivel jönnek össze.
2018. jún. 16. 19:50
 4/15 anonim ***** válasza:
12%

Hivatàstudatból veszel lakàst,kocsit?

Vagy el tudtok menni nyaralni?

Ès ha terhes lesz a csaj akkor majd nyomorogtok?

2018. jún. 16. 19:52
 5/15 A kérdező kommentje:

Hivatàstudatból veszel lakàst,kocsit?

Vagy el tudtok menni nyaralni?

Ès ha terhes lesz a csaj akkor majd nyomorogtok?

Ezzel azt akarod mondani hogy az összes hivatástudattal rendelkező férfinek nincsen családja mert nem tudja eltartani?

2018. jún. 16. 19:55
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Egy ilyen pasi lenne a csúcs. Azt csinálja, amit szeret, ami alapból pozitív hatással van a személyiségére, nem fog idegesen hazajárni a munkából, alapvetően boldogabb ember, mint aki csak muszájból dolgozik.

Sajnos sokan nem merik azt csinálni, amit igazán szeretnének, mert abból nem lehet megélni... és ez érthető is, viszont én nagyon becsülöm azokat az embereket, akik mernek az árral szemben úszni.

Ha annyira keveset keres, hogy nem tud megélni belőle, még arra is lehet megoldást találni. Pl. ha tanár, akkor vállalhat magántanítást, korrepetálást is, abból már szép pénzt félre lehet rakni. Egészségügyi dolgozóként a házi gondozás jelenthet kiegészítő jövedelmet.

Szóval nálam egy hivatástudattal rendelkező férfi abszolút nyerő lenne.

De most mindjárt jönnek a gyakoris igazságosztók, és megmondják, hogy ez álszentség meg hazugság. Hát... oké.

2018. jún. 16. 20:03
 7/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
4%
#3: A tiszti és a zászlósi rendfokozatban lévőkért igen, de a tiszthelyettesiekért a legkevésbé sem.
2018. jún. 16. 20:03
 8/15 3.14159265357989 ***** válasza:

Szerintem a hivatástudat egy szép dolog. Ha mellé még intelligens is vagy, akkor szerintem biztos találsz magadnak lányt. :)

Szerintem erősen túlértékelt dolog a pénz, illetve annak szerepe a barátnőszerzésben... nekem egy olyan barátnőm sincs, aki csak ezért lenne együtt valakivel. Az bőven elég, ha magadat kényelmesen el tudod tartani a keresetedből (mert azért azt a lányok sem szeretnék, hogy ők tartsanak el valakit...) Bár lehet, hogy nem ez az átlag, és csak én barátkozom normális lányokkal. :)

2018. jún. 16. 20:04
 9/15 anonim ***** válasza:
22%

Ha nincs pénzed, nincs jó autód akkor semmilyen esélyekkel nem fogsz indulni.

De a nő még elvárja majd tőled,hogy pénzed őt. Mert ő nem akar dolgozni, inkább nyomkodja a facebookot, mikor te majd meg szakadsz a munkába, ő meg unalmába beszélget más pasikkal. Na ezt nem.

2018. jún. 16. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

,,Ezzel azt akarod mondani hogy az összes hivatástudattal rendelkező férfinek nincsen családja mert nem tudja eltartani?"

De szükősen,de nem mentem mèg el nyaralni sem,nem utazgattak.

Ergó be vagy korlàtozva ès unalmassà vàlsz momoton robot módjára fogsz èlni,nem tudtok èlményeket gyűjteni.

Ez a baj.

2018. jún. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!