Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár a csúnya nőknek?
Annyi kérdés van azzal kapcsolatban, hogy mi jár a csúnya férfiaknak. Ők csak prostival tudnak szexelni stb. Néhány ezek közül a nőket hibáztatja, amiért csak a legjóképűbbekkel hajlandóak lefeküdni.
Úgy látom, hogy a nőknek tényleg magas elvárásaik vannak a külső tekintetében és a személyiséggel/viselkedéssel kapcsolatban is, de ha egy férfi hosszútávú kapcsolatot szeretne, akkor pontosan ilyen magas, ha nem magasabb, elvárásai vannak, főleg a külsőt tekintve. Egy férfinek, ha az átlagnál nem csúnyább, van lehetősége, hogy jó karrierrel (ami intelligenciát és jó egzisztenciát feltételez), humorral, tudással kompenzáljon, míg egy nőnek nincs. A férfiaknak csak egy éjszakás kaland esetén alacsonyabbak az elvárásaik, de mivel a nők természetükből adódóan nem ilyenre vágynak, ezért ez semmi mellett nem lehet érv, egy nőnek inkább megalázó, hogy egy férfi jobb híján vele tölt egy éjszakát, azt is valószínűleg úgy, hogy csak magára koncentrál, de semmi másra nem tartja jónak a nőt. Szóval igen, egy nő könnyebben 'jut' szexhez, de kérdés, hogy milyenhez, másrészt ők alapvetően nem szexre vágynak, tehát értelmetlen ezt felhozni.
Abban egyetértek, hogy egy átlag alatti férfinak nehéz a helyzete és bár nem igaz, hogy senki se feküdne le egy 3-4/10-es férfival, az mindenképp igaz, hogy jó nő nem. Így tényleg marad nekik a prosti.
De mi marad a csúnya nőknek? Amíg egy 5-6-7/10-es férfi egy nála sokkal jobb nőt is megkaphat akár, ha a fentebb említett módokon kompenzál, addig egy nő, aki 8/10 alatt van, a legtöbb esetben nem kaphatja meg azt a kizárólagos figyelmet/szeretetet/törődést, amire még a szexnél is sokkal jobban vágyik, ezt pedig nem lehet megvásárolni sem. Annak az esélye, hogy egy átlag alatti nőbe bárki(tehát nem csak a jóképű férfiakról beszélek) szerelmes legyen kb 0. Ettől függetlenül az átlagos vagy csúnya nőknek is lehet kapcsolata, de abban a tudatban kell létezniük, hogy ők csak pótlékok, ha tehetné a férfi azonnal mást keresne, el kell viselniük, hogy a párjuk másokra csorgatja a nyálát, ki feltűnően, ki kevésbé feltűnően, el kell viselniük, hogy nem szeretik őket igazán, csak a szex miatt vannak velük főleg stb. És nem csak, hogy egy csúnya nő nem tud kompenzálni pl. tudással, karrierrel, de a külsőt egy bizonyos ponton túl nehéz megváltoztatni, vannak olyanok akiken még a plasztikai műtét se tud annyit dobni, hogy legalább 7/10-esek legyenek.
Erről nem nagyon olvasni a neten, mert a nők valahogy nem érzik fontosnak, hogy erről írjanak. Lehet, hogy hitegetik magukat, vagy csak kevésbé hajlamosak másokra kivetíteni a problémájukat, ezért nem gyűlölködnek.
Szóval szerintem a legrosszabb helyzetben a csúnya nők vannak, utánuk következnek a csúnya férfiak.
Mit gondoltok erről? Mivel nem értetek egyet, abból, amit leírtam? Mi jár egy csúnya nőnek?
"Lehet egy nő humoros és lehet jó karrierje, de ettől nem lesz számottevően vonzóbb a férfiak szemében."
Már hogyne lenne? Nem véletlenül van kevesebb női humorista. Egyszerűen kevés a kiemelkedően humoros nő. Aki pedig az, az különleges és feltűnik a férfiaknak, vonzónak tartják.
A karrierről ugyanez elmondható. Egy megfelelő háttérrel rendelkező nő vonzóbb, mint egy kocsira és házra hajtó. Egyre több az olyan férfi vállalkozó, aki elvárja ezt. Plusz ugyanúgy kilehet fogni eltartásra vágyó férfiakat, mint ahogy nőket.
"Belemegy, mert beéri azzal, amit kaphat."
Egy csomó férfi még ezt sem kaphatja meg. Továbbá minden ember környezetében vannak olyan nők, akik a korrekt és megbízható srác helyett egy tipikus rosszfiút választottak.
"Sokszor csak szenvedést okoz érzelmileg, de benne maradnak, mert így legalább "kapnak valamennyit" az imádott férfiból. (ők fogalmaznak így, nem én). Szerintem ez az oka annak is, hogy a 40 feletti nők nyitottabbak a szexre. Tudják, hogy a külsejük egyre hanyatlik és gyorsan próbálják kiélvezni azt, amit még kaphatnak."
Ez a kettő összefügg. Inkább a "csak ennyit kaphatunk" érzésen lépnek túl, ami önmaguknak generált feszültség. Idősebb korban rájönnek, hogy nem csak a csini pofi és a feszes cici nyerő, hanem a könnyed lazaság is.
"A másik részére reagálva pedig, már hogy lehetne egy nő ugyanolyan önző?? Nem lehet. Nem ezért, mert a nők jobban/empatikusabbak a férfiaknál, hanem azért, mert a szex úgy működik, hogy főként a férfi csinál valamit, általában ő az aktívabb fél."
Kettős mérce, amit még a nők többsége sem fogad el. Egy nő is ugyanúgy lehet önző az ágyban, mint egy férfi. Hallottál már a dominákról?
"A nő élvezete, pedig nagyon nagy részt függ a férfitól."
Mindkét nemnek pont ugyanannyira függ az élvezete magától, mint mástól.
"Nem csak olyan értelemben, hogy mit csinál a férfi, hanem olyan értelemben is, hogy a nőt többek közt az izgatja fel, hogy kívánatosnak érzi magát, amit a férfi pozitív visszajelzései által kaphat meg, így ez kizárja, hogy ne törekedjen arra, hogy a férfinak jó legyen."
Komolyan érdekel: Eddig hány férfival beszélgettél a szexről? Szerinted, egy férfinek milyen, amikor közlik, hogy kicsi a pénisze? Szerinted egy férfinek nem kell az, hogy férfiasnak és kívánatosnak érezze magát? Elárulom: De.
Rengeteg olyan megcsalás van, amikor a férfi azért lép félre, mert a nő sosem kezdeményez és nem érzi magát férfinak. Csak erről nem írnak a Cosmoban...
"Kik utasítják el őket? Ők kompenzálnak? Én csak azt állítottam, hogy egy 5/10-es fiú, megkaphat pl. egy 6/10-es (vagy akár 7/10-es) lányt is, HA kompenzál valamivel. (tudás, humor, karrier, öltözködés stb.) Ők kompenzálnak valamivel? Kiknél próbálkoznak? Azt én se mondom, hogy 8-9-10/10-es nőket megkaphatnának, erre kevés példa van."
Kik utasítják el őket? Pl. egy zsíros hajú, 100 kilós lány.
Kompenzálni pont ugyanannyira tud mindkét nem.
"Ja és a megkaphat alatt inkább párkapcsolatot értettem, mert a nők szinte soha se egy éjszakás kalandot keresnek, tehát érezniük kell, hogy komolyak a fiú szándékai."
Hogymi? Az egész szexésnyújork szingliség mozgalom arról szól, hogy egy nő is akarhat csak szexet. Konkrétan a nőket próbálod megcáfolni...
(Ráadásul az "érezniük kell, hogy komolyak a fiú szándékai" rész ellentmond, amit fentebb írtál az egyéjszakásokról, amikkel beérik.
"Hogy vásárolsz őszinte törődést?? Persze a férfiak esetén is jobb lenne, ha prosti helyett lenne valaki, aki tényleg szívesen van velük, de a nőkre ez hatványozottan igaz."
Bárhol. Ha bemész egy autószalonba, ott is törődést kapsz az alkalmazottakról. Ha elmész egy pszichológushoz, ott is. A férfiak sem csak prostikra költenek, hanem olyan nőkre, akiktől érzik, hogy rájuk vágynak. Ugyanúgy lehet férfiban is venni ilyet.
"Láttál olyat, hogy egy 4/10-es lányba valaki őszintén szerelmes és nem csak kényszerből van vele?"
Természetesen láttam.
"Nem akarom a férfiakat felszínesnek beállítani vagy ilyesmi, csak egyszerűen evolúciós okokból úgy működik, hogy a szebb nőkbe lesznek szerelmesek a férfiak."
Pont ugyanúgy, ahogy a nők a szebb férfiakba. A fenti kérdést megfordíthatjuk: Láttál már olyat, hogy egy nő őszintén szerelmes volt egy 4/10-es férfiba?
"Gondolom elkeseredettek voltak ezek a férfiak és szexelni akartak kb bárkivel. Szerintem ez semmit se cáfol."
Nem. Az egyikük normál kapcsolatot keresett, a másikuk pedig tipikus romantikus lélek.
"a nők az oxitocin nevű hormon miatt idővel sokkal jobban kötődnek, rengeteg olyan anekdotikus elbeszélés van, ahol a nő egy elsőre számára egyáltalán nem vonzó férfit idővel elkezd vonzónak látni"
Ja, rengeteg ilyen. Az más kérdés, hogy az ilyen sztoriknál már a környezetükben lévő emberek látták, hogy a nőnek elsőre is bejött a férfi.
Fordítva is rengeteg ilyen sztori van. Sőt... Mtv-n volt egy műsor, ami arról szól, hogy barátokat lehetett randira hívni. A srácok általában szép lassan szerettek bele a lány barátaikba és az esetek többségében elutasítás lett a részek vége. A nők viszont többségében arról beszéltek, hogy már a megismerkedésükkor bejött nekik a másik fél, csak nem mertek kezdeményezni.
"ez nem fog tetszeni, de szerintem az is az oka ennek, hogy a férfiaknak azt tanítják, hogy "jár" nekik szép nő."
Hol tanítanak ilyet? A gyerekkortól kezdve pont a fordítottjáról van szó. A király melózik azért, hogy a semmit sem tevő hercegnőt megkapja. Aztán később a férfiak feladata az udvarlás, a randira hívás, az eljegyzés.
"De úgy is fogalmazhatunk, hogy a férfiakat szinte kizárólag csak a külső érdekli."
Ez asszem' a no comment kategória.
Félig-meddig offtopic lesz, de elmagyarázza nekem valaki, hogy ez a tízes skálán pontozás hogyan működik? Értem én, hogy a szépség nem teljesen relatív, de honnan tudjam azt, hogy aki az én szememben 4/10-es, az más szerint nem lehet pl. 6-os? Vagy akár azt, hogy a számomra tökéletes megjelenésű nőt a legtöbb ember nem csak 7/10-re értékelné...?
Nem akartam elsiklani a kérdés lényege felett, de komolyan érdekelne, mi alapján különítitek ennyire élesen egymástól az 5-ösöket és a 6-osokat, vagy akár a 7-eseket és a 8-asokat. Létezik erre valami objektív szempontrendszer, vagy mi? :D
Nincs olyan, hogy egy pasi kényszerből van együtt ronda nővel( olyannal akit nem tart vonzónak) . Mivel senki nem kényszeríti rà, senki nem tart pisztolyt a pasi fejéhez, hogy vagy megdugod rendszeresen a ronda nőt vagy lelőlek...Az emberek ízlése különböző. Az, hogy te pl egy adott nőt rondànak tartasz, nem jelenti azt, hogy nincs egy pasi sem akinek tetszene az általad csúnyának tartott nő. Ràm több fèrfi mondta, hogy ronda vagyok, tőlük függetlenül én is annak tartom magam. Ez mindig is így volt. Mégis talàltam olyan pasit akit vonzónak, helyesnek tartok, és aki szerint szép vagyok, szerelmes belém és hatàrozottan mutatja a fizikai vonzalom jeleit. Különben fel se àllna neki....meg nem hinném hogy feleségül vett volna olyan nőt akitől viszolyog mert csúnyànak tartja.
A csúnya nem mindenki szàmàra az. Tehàt egy többség szerint ronda nő is talàlhat olyat akinek mégis bejön. Ha tesz érte, hogy pàrja legyen, nem vinnyog meg hisztizik hogy mindenki visszautasítja.( mint sok pasi teszi). Csak panaszkodni meg rinyàlni tudnak, aztàn csodàlkoznak ha egy csaj se tartja férfiasnak őket és szóba se àllnak velük. Akinek csak sír a szàja, de semmit nem tesz az ügyért az így jàr.
#25: Teljesen korrekt! Ez a kényszerből szexre való barátnő max. működik mondjuk egy hónapig, de aztán belecsömöllik az ember. Láttam már ilyet. Kb. mintha minden nap olyan kaját kéne enni, amit utál az ember. Végső elkeseredésében belemegy, de nem bírja sokáig.
A szépségnél is jót írtál. Volt több olyan lány is, aki nekem gyönyörű volt, mert nem klasszikus szépségek voltak, hanem karakteres arcúak. A környezetem pedig lerondázta, férfiak és nők egyaránt.
csúnya fasz!
(bocs, nem olvastam el a kérdést, se a válaszokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!