Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőn látszik, hogy tetszem neki, de tovább nem jutunk, lehet, hogy csak félénk?
Figyelt kérdés
Szóval mikor beszélgetnék vele, jó, ha rám figyel, közömbös, nem érdeklődő. Mégis minden x-dik alkalommal látszik a tekintetén (mikor nem beszélünk), hogy tetszem neki, és néhány nem verbális jelen (pl. elkapja a tekintetét, hosszabban néz, elbillenti a fejét). Igaz, nem mosolygott, csak nagyon ritkán.2018. jún. 16. 12:46
21/28 anonim válasza:
De, normális, hogy megnéz magának. Azért mert valakinek párja van, nehogy már csukott szemmel kelljen közlekednie. De mivel a leírásod alapján ezen a szinten túl nem mutat különösebb érdeklődést irántad, így még ha tetszel is neki, akkor sem fog ennél tovább menni. Szóval kár ebbe több energiát feccölnöd, mert ebből nem lesz semmi.
22/28 A kérdező kommentje:
Ez sokkal több, mint hogy tetszem neki, és lesz ebből valami, ez csak rajtam múlik, csak eddig ügyetlen voltam vele. Amúgy párszor ennél sokkal durvább dolgokat is csinált, kezdeményezett, csak akkor még nekem nem tetszett, nem ismertem.
2018. júl. 11. 09:13
23/28 anonim válasza:
Simán el lehet képzelni, hogy félénk és ezért nem mutatja ki, hogy tetszel neki.
24/28 anonim válasza:
Milyen "durvabb" dolgokat tett vagy mondott? Mert nem mindegy nyilvan.
Es neked van parod?
25/28 anonim válasza:
Bakker, nekedkellene lépni. te vagy a férfi, nem?
26/28 A kérdező kommentje:
Én léptem, beszélgettem vele párszor, de nem reagált jól. Máskor meg messziről bámul...
Durvább, mondjuk egyszer-egyszer volt, hogy beszéltünk, és elég durván nézett rám, beszélt hozzám, szóba hozta, hogy elkísérhetném akár valahova. Csak ekkor még egyáltalán nem tetszett, nem érdekeltek ezek vagy észre sem vettem. Mióta oda vagyok érte, meg nem igazán csinált ilyet. Egyszer rám mosolygott összvissz.
2018. aug. 11. 11:28
27/28 anonim válasza:
Egyre biztosabb, hogy csak hülyít.
28/28 A kérdező kommentje:
Ő nem olyan.
2018. aug. 11. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!