Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőn látszik, hogy tetszem neki, de tovább nem jutunk, lehet, hogy csak félénk?
Lehet azért kapja el a tekintetét és nem érdeklődik, mert nem akarja, hogy többet képzelj bele, mivel foglalt.
Most miért kezdett el érdekelni?
"Rendes nő, nem biztos, hogy csak szórakozik."
Hogy valaki tetszik-e neked arról nem tehetsz, de hogy táplálod-e ezt a tüzet arról már igen. Én most elfogadom a te megfigyelésedet, hogy egy kicsit hatással vagy a lányra. Hogy ő ennek tudatában van-e vagy sem az mindegy. A lényeg, hogy az, hogy egy kicsit bejössz neki az egy ösztön, nem csak te, hanem még nagyon sok férfi be fog neki jönni, mert emlős állatok vagyunk és reagálunk a környezetünkben lévő ellenkező neműekre, de ha ezt nem táplálod, nem fantáziálgatsz a másikról, nem flörtölgetsz akkor ez elmúlik. Jön, aztán meg megy. A lány nem akar balhét, ezért nem viszi tovább. Néhány hét és lecseng, mert nem csak a szerelmespárok közötti lángoló szerelem csitul idővel, hanem az idegenek iránt érzett fellobbanás is. Szerintem ez az egyik alapja a hosszú kapcsolatnak, hogy tisztában vagyunk az ösztöneinkkel és nem hagyjuk magunkat átverni, hogy minden szikra egy jel és azonnal dobjuk a párunkat.
18, mármint te vagy a nő?
Hát azért én nem örülnék, ha folyton így nézne más férfiakra a párom... Lehet, hogy ez a normális, de nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!