Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőn látszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőn látszik, hogy tetszem neki, de tovább nem jutunk, lehet, hogy csak félénk?

Figyelt kérdés
Szóval mikor beszélgetnék vele, jó, ha rám figyel, közömbös, nem érdeklődő. Mégis minden x-dik alkalommal látszik a tekintetén (mikor nem beszélünk), hogy tetszem neki, és néhány nem verbális jelen (pl. elkapja a tekintetét, hosszabban néz, elbillenti a fejét). Igaz, nem mosolygott, csak nagyon ritkán.

2018. jún. 16. 12:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%

Lehet azért kapja el a tekintetét és nem érdeklődik, mert nem akarja, hogy többet képzelj bele, mivel foglalt.

Most miért kezdett el érdekelni?

2018. jún. 16. 13:56
 12/28 anonim ***** válasza:
62%
Jelekre nem lehet alapozni, hogy bejövünk-e valakinek vagy sem. Lehet, hogy ő észre sem veszi, hogy ilyen "jeleket" küld feléd, te meg ezeket félre érted.
2018. jún. 16. 14:21
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

"Rendes nő, nem biztos, hogy csak szórakozik."

Hogy valaki tetszik-e neked arról nem tehetsz, de hogy táplálod-e ezt a tüzet arról már igen. Én most elfogadom a te megfigyelésedet, hogy egy kicsit hatással vagy a lányra. Hogy ő ennek tudatában van-e vagy sem az mindegy. A lényeg, hogy az, hogy egy kicsit bejössz neki az egy ösztön, nem csak te, hanem még nagyon sok férfi be fog neki jönni, mert emlős állatok vagyunk és reagálunk a környezetünkben lévő ellenkező neműekre, de ha ezt nem táplálod, nem fantáziálgatsz a másikról, nem flörtölgetsz akkor ez elmúlik. Jön, aztán meg megy. A lány nem akar balhét, ezért nem viszi tovább. Néhány hét és lecseng, mert nem csak a szerelmespárok közötti lángoló szerelem csitul idővel, hanem az idegenek iránt érzett fellobbanás is. Szerintem ez az egyik alapja a hosszú kapcsolatnak, hogy tisztában vagyunk az ösztöneinkkel és nem hagyjuk magunkat átverni, hogy minden szikra egy jel és azonnal dobjuk a párunkat.

2018. jún. 16. 14:59
 14/28 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van párja, akkor szerintem illene visszafognia magát, egy kicsit sem kellene kimutatnia, hogy tetszik neki valaki. Nem kellene úgy mosolyognia rá, sokszor néznie. Azért ezen felül lehetne emelkedni, hogy tetszik valaki, és nem állandóan megbámulni. Mondjuk jó messziről, hosszan... ez már nem fér bele. Egyébként azért pár durva verbális megnyilvánulása is volt, de az is csak 1-2. (Akkor még nem érdekelt, úgyhogy nem lett belőle semmi.)
2018. jún. 16. 15:04
 15/28 anonim ***** válasza:
71%
amugymeg ha van párja nem tök mindegy tetszel e neki ?
2018. jún. 16. 17:50
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem, mert nyilván otthagyná bizonyos esetekben, pl. ha ráhajtanék, és eléggé megtetszenék neki.
2018. jún. 16. 17:57
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
figyi egy nő ha akar valamit akkor egyértelműen jelezni fogja én ugy vettem észre a mosoly a legegyértelműbb jele ha szimpi vagy egy nőnek amíg ez nincs szerintem ne gondold túl
2018. jún. 16. 18:04
 18/28 anonim ***** válasza:
37%
Én pont ilyen helyzetben vagyok, de nekem van párom, ezért nem jutunk sehová. Néha úgy érzem, hogy én is tetszem neki, néha úgy, hogy csak barátként viszonyul hozzám.
2018. jún. 16. 19:28
 19/28 A kérdező kommentje:

18, mármint te vagy a nő?

Hát azért én nem örülnék, ha folyton így nézne más férfiakra a párom... Lehet, hogy ez a normális, de nekem nem tetszik.

2018. jún. 17. 14:02
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, én vagyok a nő. Egyébként valóban nem normális, de nem tehetek róla, hogy tetszik az a másik pasi.
2018. jún. 17. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!