Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád hogy egész életedben soha nem lehetne párod és sose szeretne senki, mit tennél?
Én ebben a helyzetben vagyok. Szerintem így nincs értelme folytatni az életet.
De ha valójában nincs, akkor biztos érzelmek és félelem nélkül meg fogom tudni tenni a szükséges lépéseket, amikor eljön az ideje.
Csak fura, hogy erről szólna egy élet... De úgy látszik van akinek ez jut.
Kedves kérdező, lehet megsértelek, de leírom. Ahogy olvastam a válaszaidat, itt elkeseredettség van a háttérbe. Meg nyaktól felfele vannak gondok!!!
Hány éves vagy?
F.
Biztos, hogy nem itt nyavalyognék, hanem élnék tovább. De amíg élek, addig nem jelenthetem ki biztosra, hogy soha nem lehetne párom és soha nem szeretne senki.
De ha te ennyire megkeseredett vagy és nem látod értelmét az életnek, akkor nosza, ugorj a Dunába, úgyis túlnépesedés van, legalább egy emberrel kevesebbnek kell majd nyugdíjat fizetni...
Mikor már minden kötél szakad,...
😀😀😀
Én is ilyen helyzetben vagyok, bírnak, mint embert, se soha senki nem fog elég vonzónak tartani, hogy direktben érdekeljem. Ez van, dolgozom, elvagyok, és támogatom a családot.
#10:
"Én is idegbeteg tudok lenni, ha nem szexeltem pár napig."
Ez alapján inkább veled vannak komoly gondok.
Úgy néznék ki, mint Sinead O'Connor, csak punkban :DDDD
Letúrnám a pitsába a hajamat, szarrá tetováltatnám magamat és a 27-esek csapdájában halnék meg a sok piától meg drogtól. Na meg fent maradna tőlem egy csomó depressziós vers és dalszöveg és utólag világhírűvé válok.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!