Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják sokan, hogy kevesebb férfi keres komoly kapcsolatot, mint nő?

Figyelt kérdés
A környezetemben nagyjából megegyeznek az arányok, mégis sok nőtől hallom/látom, hogy azt állítják, hogy a férfiaknál alig akar valaki komoly kapcsolatot. Többször volt már olyan, hogy baráti társaságban is ezt mondta pár lány úgy, hogy az ott lévő srácok többsége kapcsolatban volt, a maradékból pedig jó páran komoly kapcsolatot akartak.

2018. jún. 15. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem azok között, akik valóban aktívan keresnek (és nem csak várják, hogy megtalálják őket), több a férfi, mint a nő.
2018. jún. 15. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen elhamarkodott dolog ez az ujjal mutogatás egymásra.

Egy férfi nem lesz nő így nem fog szembesülni azzal amivel a nők.

És a nők sem látják a saját nemük kínálatát, mivel nem kell férfiként végignyálazni a kínálatott.

Sokszor van az hogy a nőnek mondjuk komolya kapcsolatai voltak és a környezetében is minden nő komoly kapcsolatban él vagy keres. Amikor ő lép a húspiacra akkor végig kell magát verekedni sok lókötőn aki szeretőt vagy szexet keres mire megtalálja azt aki tőle komolyat is akar. Ebben a nézőpontban nincs benn a nőtársak viselkedése, mert nem fog nőknél próbálkozni. Így megmarad a konklúzió: minden férfi szexet akar.

2018. jún. 15. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Én még nem szemrevételeztem ezzel kapcsolatos statisztikát.
2018. jún. 15. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki csak szexet akarna, az nyilván ugrik gyorsan másra, keresi az illetőt, aki ezt megadná neki. Nem túl nehéz túllépni így egy elutasításon.

Viszont egy komoly kapcsolat kiépítése rengeteg időbe is kerülhet, addig nem fog az adott személy úgysem másra ugrani, és akár az elutasítás után sem.

Tehát nyilván azért, mert a szexre vágyó pasik több nővel próbálkoznak, több nő találkozik velük, ugyanazokkal igazából, a komolyan érdeklődőkkel pedig ritkábban találkoznak.

Ez lehet az oka.

2018. jún. 16. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!