Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadóak az emberek az ismerkedés terén egy olyan nővel vagy férfival akinek egy komoly hasi műtét miatt egy 20 cm es piros heg van a hasán? Összejönnétek egy ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 08:07
11/20 anonim válasza:
Nekem nőként a dekoltázsom szét van kaszabolva a nyakamtól a mellemig... de azért akadt aki ezzel együtt szeretett
12/20 anonim válasza:
Valószínűleg téged ez a tény jobban zavar, mint mást.
13/20 anonim válasza:
Nekem is van a hasamon egy 15 cm- es heg, plusz a császármetszès helye is látszik. A kezemen 2 heg van. Engem nem zavar a hasi heg sem, ennek köszönhetem az èletem. Eddig egy páromat sem zavarta.
14/20 anonim válasza:
Sebeszeten dolgozom, specializaltan hasi sebeszeten. Tehat napi szinten csecsemonyi hosszu vagasokat latok :D
Nem zavarna, fel se tunne kb.
16/20 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, nekem rengeteg hegem van kisebb nagyobb műtétek miatt.
17/20 anonim válasza:
Szerintem a hegek nagyon szexik, én legalábbis nagyon szeretem őket. Rajtam is van 2 nagyobb darab nőként és ennek se tapasztaltam semmilyen hátrányát.
18/20 anonim válasza:
Szerinted nagyítóval megnéznek majd, mielőtt összejönnek veled? Ti honnan jöttök, komolyan? :D
19/20 anonim válasza:
A méret a lényeg, 20 cm belefér. :D
20/20 anonim válasza:
Nem zavarna. Nekem is van 3 hasi műtéti hegem. A 3 kitesz vagy 25 centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!