Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nekem tetszik férfika,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nekem tetszik férfika, annak a barátnőm tetszik. Több lent. Szerintetek hogy tudnék jól kijönni ebből a helyzetből? Lehetőleg úgy, hogy aki tetszik, mellettem landoljon.

Figyelt kérdés

Mind a hárman 20-30 közt vagyunk, csak mert szoktátok kérdezni a kort.

És hát igen, az van, amit írtam. Van egy legjobb barátnőm. És lett egy férfika az életemben, aki nagyon tetszik, vagyis talán beleszerettem.

Fel kéne keltenem az érdeklődését, meghódítani, elcsavarni a fejét... De tovább bonyolítja a helyzetet, hogy neki mintha tetszene a barátnőm...

A barátnőmről legalább bizton tudom, hogy nem jön be neki a férfika. Mondta is; de ha nem mondta volna is tudnám, mert nagyon más az ízlésünk férfikák terén. És ez a férfika nekem fekszik, neki nagyon nem.

Ilyenek vannak jelenleg, hogy pl. a barátnőm fontolta, hogy megnézze a Gotham sorozatot, és tippet kért, érdemes-e belekezdenie. És a szóban forgó férfika látta, és dumáltak róla. Hát sajna én kb. idáig se jutok vele soha, hogy bármilyen témáról is 2 percig tudjak vele beszélni. Leblokkolok, meg minden. De ezen felbuzdulva rákérdeztem a Florence and the machine bandára nála, mert suttyomban kinyomoztam, hogy ismeri. És kb. annyit tudtam vele beszélni, hogy aha, régebben sokat hallgatta, még mindig vannak neki tőlük kedvenc számai. Megkérdeztem melyek, mondott két dalcímet. Oké, köszi. Hát, ez tartott vagy 30 másodpercig. Képtelen vagyok pasizni... Képtelen! ha engem egy férfika nem vesz észre, akkor nem tudok vele onnantól mit kezdeni, bármennyire is tetszik. De a barátnőmmel keresi is az alkalmat szerintem... Velem meg egyértelműen nem keresi a beszélgetési lehetőséget. Szerintem ha a barátnőm csak egy kis jelet is adott volna, már elhívta volna randizni. De így csak barátkoznak, mert amúgy jóban vannak, könnyen diskurálnak. De én nem vagyok ilyen szórakoztató, főleg mellette nem, mert tetszik, és leblokkolok.

Budapestiek agyunk.

2018. jún. 10. 00:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Új fika típus: az igazságos fika, azaz fair fika.
2018. jún. 12. 22:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Te a hibrideket szereted, férfi-fika? :D
2018. jún. 13. 00:07
 23/26 A kérdező kommentje:

Na jó, emberek. Úgy látom, nehezen léptek tovább azon, ahogy a férfikákat megneveztem a kérdésemben. Oké. Lépjünk ezen túl!

Sajnos a helyzet nem sokat változott azóta. A szóban forgó PASI azóta is tetszik. És azóta sem teremtettem vele különösebb kontaktot. Pedig a lehetőség mindig adódig szinte... A barátnőm azonban tök jóban van vele. De neki, hála égnek, egyáltalán nem jön be a férfika.

2018. jún. 13. 23:16
 24/26 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok. Írtam, hogy mindhárman 20-30 közöttiek vagyunk. A PASI 28 éves.
2018. jún. 13. 23:17
 25/26 A kérdező kommentje:
Nagyon bejön nekem, igazából beleszerettem, csak nem szeretek ilyet gondolni, amíg nem vagyok együtt valakivel. Minden tekintetben egyre jobban vonz, egyre jobban megfog... Ő álmaim férfikája.
2018. jún. 13. 23:19
 26/26 anonim ***** válasza:

Tuti az a Gabriella vagy akire gondolok, nem hiszem hogy van más a világon aki férfikát mond. Egy bizonyos csoportban ugyanígy írtad😊

Ne haragudj ettől a férfikától szerintem mindenkit a hideg ráz, gondolom ilyen lehet az egész stílusod is.

2018. jún. 14. 03:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!