Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valahogy ki tudok mászni ebből a helyzetből?
Figyelt kérdés
16F
Van egy lány akinek tetszettem egy éve mikor találkoztunk.Ő kezdeményezett.végül nem lett semmi mert én voltam balf...sz
Hetekkel ezelőtt ráírtam hogy még mindig tetszik meg hogy jólenne vele összejönni...50% hogy bejövök neki még mindig.
De van egy legjobb barátnője akibe belezúgtam.jobban vonzz személyiségileg.
Mindketten ott lesznek azon a bulin ahova legközelebb megyek.
Szerintetek mit tegyek?
2014. dec. 17. 00:31
1/3 anonim válasza:
Várj még egy kicsit, aztán dönts csak.
3/3 mira4 válasza:
szerintem azzal jöjj össze akibe belezúgtál hisz a másiknál is csak 50% hogy bejössz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!