Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre legyen önbizalmam ismerkedni?
Szinte az egész életem arról szól, hogy megpróbálok valahogy megfelelővé válni a nekem tetsző lányoknak. Rendszeresen edzek, odafigyelve étkezem, figyelek az öltözködésemre, frizurámra, jól keresek és igyekszem érdekes életet élni.
Mégis egész egyszerűen kevésnek érzem magam. Azt érzem, akármit teszek, akkor sem leszek elég jó egy nekem tetsző helyes, csinos lánynak, mert sosem leszek egy igazi magas jóképű álompasi. Szinte megfojt az a stressz, amit az okoz, hogy úgy érzem, hiába kapálózok, mindig csak egy B megoldás leszek, és sosem rúghatok majd labdába a "yoopaseeek" mellett.
Mit csináljak, hogy képes legyek elhinni magamról, hogy kellhetek valakinek, és nem csak azoknak, akik nem kapnak jobbat?
"... megpróbálok valahogy megfelelővé válni..."
Emlékszem, anno 10-12 éve is leírtam valami hasonló szösszenetet magamról, ma meg már kiröhögöm magam. Te, hallod, nem kell a nőknek megfelelni, a megfelelési kényszeredet azonnal felejtsd el. Egyszerűen legyél olyan, amilyen vagy. Fosd le szépen a nők elvárásait, s amikor érdeklődni kezdenek irántad, akkor se változz meg. A nőknek nem a megváltoztatható pasika kell, aki papuccsá válik, hanem az a pasi, akiről életük végéig maximum feltételezik, hogy meg tudják őket változtatni. :D Így működik egy kib#szott női agy.
Oké, de sokra megyek a megváltoztathatatlanságommal, ha amúgy a kutyának nem kellek.
Egyébként a személyiségemen nem változtatnék nőért, a leírtakból szerintem lejön, hogy egyszerűen próbálok a legjobb önmagam lenni.
Add önmagad, és békülj ki magaddal első sorban. Ha látják rajtad, hogy elégedett vagy magaddal, máshogy néznek majd rád. Amit tehettél megtetted, hogy kihozd magadból a maximumot, ez már egy pozitívum, csak hidd is el :) Amíg magadnak nem vagy elég jó, másoknak hogy is lehetnél, ezt tartsd észben :)
24N
Hogy kezdtél el dolgozni azon, hogy a legjobb önmagad legyél?
Ez valahogy úgy néz ki, hogy első lépésben elfogadod, hogy vannak dolgok, amiken nem tudsz változtatni és nem stresszelsz miattuk. Ezután pedig elkezdesz dolgozni azokon a dolgokon, amiken tudsz változtatni.
Valahogy az első lépés kimaradt nálad szerintem. Csak fogadd el, hogy a magasságodon és az arcszerkezeteden nem vagy képes változni és kész. Ha ez sikerül, akkor nem fogsz ezen kattogni feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!