Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiknél ez inditja be a vonzalmat?
Olyan nők akiknél A vonzalmat az aranyosság cukiság félénkség visszafogottság ügyetlenség indítja be náluk a kémiát
Romantikus filmekben van olyan amikor a kis elesett ügyetlen férfit szereti meg a csinos lány, pl a túl jó nő a csajom című filmben.
Vajon ez csak film vagy valóságban is vannak ilyen nők akik az ilyen típusú férfiakra gerjednek
"akitől majd lesz egy gyereke"....
Hát én rohadtul nem gondolok arra, hogy "jaj, tőle de lenne már egy gyerekem"
Nekem pl. nem a gyerek a fontos, nem vagyok kdnp-s.
@12
Nekem sem ez jut eszembe, de olyannal meg nem megyek randizni meg sehova, akiből nem nézem ki, hogy lesz folytatása a randinak és lehet belőle komoly kapcsolat, ami házassághoz és gyerekhez vezet.
Pedig sosem tervezek gyereket a randialanyommal, nem vagyok már én sem kamasz. Egyszerűen csak nem látom értelmét olyannal leállni, akinél elsőre megmondom, hogy nincs jövője ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!