Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak egyáltalán romantikus,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak egyáltalán romantikus, mély gondolkodású, ugyanakkor erős férfiak a huszonévesek között?

Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert ez nagyon ritka kombinació. Általában (nem mindig!) az egyik előtérbe kerül, míg a másik hátérbe. 2 alapvetően különböző személyiség típushoz tartozik. Leegyszerűsítve aki romantikus az álmodozó, aki céltudatos, erős az pedig a tettek embere.

Természetesen nem kell szélsőségekben gobndolkodni, mert ezek a tulajdonságok mindenkiben meg vannak a romantika és a céltudatosság is. De a személyiségtípusának megfelelően más-más arányban. Az egyik előtérbe kerül a másik háttérbe.

Emellett kifortottság kérdése is, hogy ki mennyire éli meg az érzéseit.

#6, 10. Ez a mániákus férfigyűlölet ugyanolyan taszító és primitív, mint a nőgyűlölet és az itteni hisztis srácok cirkusza.

Ha saját állításod szerint te "nem a férfiakban utazol", akkor miért nem mész az erre megfelelő topikba és hagyod békén a férfikat??

2018. jún. 8. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, csak nagyon ronda.
2018. jún. 9. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Manapság senki nem keres már ilyen fiút! Teljesen összekuszálódtak a szerepek,nincs már erkölcs,egy családkép semmi! Csak van a pávaság meg a "kigyúrt" böszme idióták bmw meg audival ami igaz kirohad alóluk de nem baj márkás kocsi a látszat a lényeg sok nő inkább kislány erre vágyik,mert ezt mutatja a tv a nyugat! Aki egy kicsit is normális még ebben a világban legyen az fiú lány "halálra" van ítélve! :(
2018. jún. 9. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, én ilyesmivé is akartam válni régebben és szerintem többnyire sikerült, bár van még min csiszolnom. Kérdés mit értesz az "erős" alatt, mert sajna nem vagyok olyan erős még mint amilyen akartam lenni :D Még huszonévesnek számítok.

Az persze nem igaz, hogy megfogalmaztam magamban, hogy romantikus leszek, mert ilyet nem gondoltam. De azt hiszem inkább az vagyok, mint sem. A mély gondolkodásnál meg jó lenne tudni hogy mit gondolsz. Általában a dolgok mögé próbálok látni és megérteni mi hogy működik. Ez meg időnként heves érzelmeket vált ki belőlem, amikor rájövök hogy mások hogy viselkednek :D

De ha már a mély gondolkodás, itt egy mély gondolat:

Te miért tetted fel ezt a kérdést? Miből gondolod, hogy egy férfi fel tudja ismerni magában ezeket a tulajdonságokat vagy nem csak színlelni fogja egy adott ideig, amíg felszed egy nőt?

2018. jún. 9. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!